blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan en zonsverduistering van 9 maart 2016

Deze nieuwe maan valt binnen de periode van de Sneeuwmaan met het thema kiemkracht en ontkiemen. In deze tijd blijkt wat levensvatbaar is in de natuur. Nieuwe manen vragen voor introspectie. Ga bij jezelf naar binnen en vind het stiltepunt. Voel van daaruit de verbinding met je centrum en word je bewust van jouw potentie. Wat wil jij creëren of het liefst laten groeien? Wat zijn jouw mogelijkheden? Niet ieder zaadje zal uitkomen en niet ieder idee kan meteen worden uitgevoerd. Geef je energie aan de doelen die je kunt en wilt bereiken. De zonsverduistering luidt deze dag een nieuwe cyclus in en is een extra motor om een nieuwe start te bekrachtigen.

De Maan en de Zon staan naast elkaar in het sterrenbeeld Vissen. Dit maakt fijngevoelig, dromerig, mediamiek en onzelfzuchtig. Het wekt het verlangen naar eenheid en vrede, maar kan ook een slachtoffergevoel geven of vluchtgedrag opwekken.

Cheiron staat direct naast de Maan en de Zon. Door de invloed van deze planetoïde, die ook wel de gewonde genezer wordt genoemd, kunnen oude wonden weer opengaan en om aandacht en verzorging vragen. Denk aan thema’s als: moeite hebben om jouw uniciteit te tonen of in de belangstelling te staan, onvervulde (emotionele) behoeften hebben of uit de zorgrol stappen en je eigen identiteit opbouwen.

Jupiter staat tegenover Maan en Zon, wat juist weer zelfvertrouwen en optimisme geeft. Doe echter niet te veel tegelijk; door jezelf tijd en ruimte te geven om te voelen wat er pijn doet en daar genezing op te richten (Cheiron), zul je transformeren en groeien.

In de vroege ochtend (2:57 uur) staat de nieuwe maan precies tussen de Zon en de Aarde en is er sprake van een totale zonsverduistering. Deze is niet zichtbaar in Nederland, maar de kosmische informatie en nieuwe energie komen wel bij ons binnen. Er wordt een cyclus afgesloten en een nieuwe begint. Het thema van deze zonsverduistering is ‘het helen van een zielenwond’.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda