blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De nieuwe maan en zonsverduistering van 29 april 2014

Dit is de periode van de Maan van het Ontwaken, de tijd dat de levenskracht in de natuur nog verder ontwaakt. De nieuwe maan valt twee dagen voor Beltane, het vruchtbaarheidsfeest en middelpunt van de lente. Een goede tijd voor vuur, vieringen en het delen van je liefdesenergie!
De Maan en de Zon staan in het aardeteken Stier. Dat helpt om met twee benen op de grond te blijven staan, te genieten van het aardse leven en van alles wat mooi is. Ook Mercurius staat in dit teken en kan geduldig of juist koppig maken. De driedubbele Stierenergie kan ervoor zorgen dat je wilt vasthouden aan wat er is, omdat een nieuw begin het gevoel van zekerheid en innerlijke rust kan verstoren. Maar helaas… we zitten nog steeds in een hectische periode. Bovendien nodigt deze nieuwe maan juist uit om heilige huisjes omver te gooien en tijd te maken voor je innerlijke waarheid -ook als die verandering of onrust veroorzaakt!

Er is tevens een zonsverduistering, wat betekent dat de Maan overdag voor de Zon schuift en precies tussen de Aarde en de Zon in komt te staan. Zonsverduisteringen komen alleen voor bij nieuwe maan. Dan sta je open voor kosmische informatie: er komt nieuwe energie binnen en een nieuw thema wordt geactiveerd. Door op het tijdstip van de zonsverduistering (rond 8:15 uur) de stilte in jezelf op te zoeken, kun je zicht krijgen op wat zich in de schaduw bevindt. Word je bewust van je diepste wensen - zonsverduisteringen kondigen een nieuw begin aan. Helaas is de zonsverduistering dit keer alleen zichtbaar vanaf Antarctica.

 

Jupiter staat direct naast Sirius, het helderste licht aan de nachtelijke hemel. Sirius wordt ook wel onze spirituele zon genoemd of de ster van de inwijding, omdat ze ons bewustzijn kan vergroten. Niet voor niets wordt Sirius gezien als het hogere zelf van ons zonnestelsel. Jupiter, de planeet van hoop, voorspoed, overvloed en expansie, zorgt ervoor dat de kwaliteiten van Sirius als door een vergrootglas over de aarde stromen en hun weg vinden in de mens. Tekenen hiervan zijn: verhoging van je bewustzijn, nieuwe heldere inzichten en het bouwen van een brug van je lagere zelf naar je hogere zelf. Ook via dromen kan al wekenlang veel informatie bij je zijn binnengekomen. Dromen, mythen en sprookjes sturen je via jouw onderbewuste signalen over de herinnering aan het eenheidsbewustzijn. Het maakt je allemaal bewust van je zielenkwaliteiten en van je hogere zelf. Dit is dé tijd om hieraan in stilte aandacht te geven en ze vervolgens (verder) uit te dragen in de wereld.

Pluto staat recht tegenover Jupiter en Sirius, wat de nadruk legt op transformatie van oude systemen of vaste overtuigingen in de wereld en in onszelf die niet meer werken. Dit kan een gevoel van onmacht geven en het kan gaan knallen, maar het zal uiteindelijk een verruiming geven (in regels, systemen of bewustzijn). Wat wil je? Zet je je in voor wat je ziel en hart je ingeven, werp je licht op je onderbewuste en kom je er herboren uit of graaf je je dieper in onwaarheden of slachtofferschap in tot de klap vanzelf komt en je eruit verlost?

Het sleutelwoord voor al je ondernemingen of juist je terughoudendheid in deze tijd is ‘heilzaamheid’ voor Aarde, lichaam, hart, ziel en geest.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
 

Agenda