blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan en zonsverduistering van 26 februari 2017

De dagen worden zichtbaar langer en de Aarde begint op te warmen. Het verborgen leven in de grond en in de vegetatie begint langzaam te ontwaken. Ondanks dat er in deze periode toch nog ineens sneeuw kan vallen, neemt de mogelijkheid tot groei toe. De vroege lente hangt in de lucht en luidt het thema van de nieuwe Sneeuwmaan én de bijbehorende zonsverduistering in: kiemkracht en ontkiemen.

Nieuwe manen vragen om introspectie. De Maan en de Zon staan naast elkaar in Vissen. Dit sterrenbeeld heeft ook te maken met naar binnen gaan en je verbinden met je gevoelswereld. Het betekent dat je onder deze maan gevoeliger bent dan normaal en dat je spirituele antennes extra goed werken: je voelt haarfijn aan wat er in je omgeving speelt en als je er tijd voor maakt, voel je ook wat jij de komende tijd het liefst wilt laten groeien en wat jij nodig hebt. Visioenen en voorgevoelens kunnen nog maanden doorspelen, dus maak tijd om naar jezelf te luisteren! Het spirituele pad en het volgen van je dromen levert momenteel meer op dan het materiële pad (vooral binnen relaties).

Maan en Zon staan naast de planeet Neptunus, wat voorgevoelens, (zielen)liefde en artistieke of mystieke idealen wekt. De Maan staat tegenover de Maansknoop, waardoor je ineens zicht kunt hebben op een levensbestemming of ervaart waar of bij wie je je (buiten jezelf) echt thuis voelt. Door de samenstand van Mars en Uranus kun je echter te snel reageren; zorg dat je steeds je intuïtie betrekt in beslissingen die je maakt.

Om 15:54 uur is er een zonsverduistering. Dat betekent dat de Maan precies tussen de Aarde en de Zon in schuift. Een zonsverduistering luidt het einde van een cyclus en het begin van een nieuwe cyclus in. De hoop, dromen of potentie die je beleefde tijdens de maansverduistering van 10 februari, kunnen nu een weg gaan vinden in de buitenwereld.
De zonsverduistering is niet zichtbaar vanaf het noordelijk halfrond, maar oefent wel invloed op ons uit.

WORKSHOPS ROND DE ZONSVERDUISTERING:
Ik geef met Els de 26e twee workshops tijdens de zonsverduistering. In CASTRICUM en in BILTHOVEN. Je gaat de start van een nieuwe cyclus in jezelf bekrachtigen en zicht krijgen op jouw magie. De meditaties worden muzikaal begeleid door Robert.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda