blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De nieuwe maan en zonsverduistering van 23 oktober 2014

We zijn de periode van de Jachtmaan binnengetreden (12 oktober – 10 november) en worden ons bewust van de roep van de onderwereld. Het is een tijd van introspectie en verborgen activiteit, waarin de binnenwereld een belangrijker plek inneemt dan de buitenwereld. In de natuur speelt het proces van vergaan: bladeren vallen en verteren, paddenstoelen en schimmels verschijnen vanuit de ondergrondse wereld. Als mens word je je bewust of word je geconfronteerd met de draden die je zelf hebt gesponnen. Wat je bewust of onbewust hebt gecreëerd, vraagt om erkenning. Jij kunt bepalen wat je wilt laten overleven in de komende tijd: welke lijntjes wil je behouden en welke wil je doorknippen? Als je hiervoor de tijd neemt, heb je zelf de regie. Als je de binnenwereld negeert en laat woekeren, kun je voor verrassingen komen te staan, omdat je geen zicht hebt op de wereld van oorzaak en gevolg…

De Maan staat in Schorpioen. Dit teken wordt vaak gezien als spooky en mysterieus. Schorpioenen zoeken diepgang, pluizen hun eigen psyche én die van anderen uit, omdat ze licht willen werpen op alles wat mysterieus en verborgen is. De Maan in dit teken maakt dat je heel diepe gevoelservaringen kunt hebben, maar er moeilijk woorden aan kunt geven. Mercurius loopt tot en met 24 oktober retrograde, dus dat helpt niet mee je te uiten. Probeer het eens op een creatieve manier: geef woorden of beelden aan je gevoelens, helemaal voor jezelf!

De Zon en Venus staan direct naast de Maan en helpen mee om zelfbewustzijn en liefde te verspreiden in de wereld. De behoefte aan ware verbindingen en diepgang speelt een prominente rol. Laat het vuur van Venus en de mystieke beleving van Schorpioen toe in je leven – het zal je extra kracht geven, want het verbindt je met je hart en je ziel. Venus staat zo dicht bij Maan en Zon, dat hartenzaken gewoonweg niet genegeerd kúnnen worden. Voel wat je voelt, maak beslissingen vanuit je hart en niet puur vanuit je hoofd. Laat de Venusinvloeden niet verbranden door de Zon, maar stralen in het licht! Van binnen weet je wat je verlangt en wat goed is voor jou.

Nieuwe maan heeft te maken met inkeer, evaluatie en een nieuw begin. Tijdens de zonsverduistering wordt het zonlicht tijdelijk geblokkeerd door de (nieuwe) Maan: de Aarde ontvangt tijdelijk minder zonlicht. Dit kan een schaduw werpen op je gevoel (Maan), op wie je bent (Zon) en op liefdesrelaties (Venus). Maar wat zich in de schaduw bevindt, kun je zichtbaar maken – als je het echt wilt tenminste. Stel je open voor nieuwe inzichten en laat kosmische informatie toe. De Zon en de Maan sturen Venusenergie naar ons toe en dat wakkert het verlangen naar ware liefde aan en helpt je bewust te worden van onvervulde verlangens.

31 Oktober is het Samhain (Halloween), voor onze voorouders het einde van de zomer en het begin van het nieuwe jaar. Dit is de tijd dat de Andere Wereld gemakkelijker van zich laat horen. Luister naar wat de niet-zichtbare wereld (buiten en in jezelf) je duidelijk wil maken; meditatie, divinatie* en droomduiding kunnen je hierbij extra helpen. Er wordt getrokken aan alles wat zich in je onderwereld (onderbewuste) heeft verstopt. Een belangrijke tijd dus om je schaduw te onderzoeken - waar je licht op schijnt kun je begrijpen, maar wat je negeert of laat vervormen in het donker, kan uitgroeien tot een monster…

Gebruik de dagen voor en de dag van de nieuwe maan en zonsverduistering om te beseffen wat je wilt wegjagen oftewel wilt loslaten. Zijn er angsten, blokkades of negatieve gedachten die je zou willen transformeren? Voel wat er speelt tijden de verduistering: welke thema’s, gedachten, dromen spelen er in jou? Er kan duidelijkheid komen over het nieuwe thema dat wordt geactiveerd in je leven. Richt je de dagen na de zonsverduistering op wat je in jezelf wilt laten overleven, zodat je tijdens de volle Jachtmaan kunt stilstaan bij de innerlijke doelen die je juist wel wilt najagen.

Deze gedeeltelijke zonsverduistering is niet zichtbaar voor ons, maar de invloed ervan zal wel doorwerken op ons (vooral als je een planeet op 0 graden Schorpioen hebt staan) en mondiaal.

*) Ik geef live, telefonisch of via Skype tarotconsulten. Tarot geeft helderheid over je leven van nu, maakt zichtbaar wat zich in jouw onbewuste afspeelt. Wil je zicht op persoonlijke processen (op alle levensgebieden) of heb je inzicht en advies nodig voor de komende 3 maanden? Maak een afspraak

Tekst en foto: Petra Stam


http://www.facebook.com/inhetlichtvandemaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda