blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

De legging voor de week van 22 mei 2017

Voor de komende week trok Anneke Agterberg de kaart van de aas van kelken, de schildknaap van zwaarden, de aas van pentagrammen en de herkimer diamant uit haar eigen kaartdeck.

We kunnen deze week vrij ademhalen.

 

Wat een leuke kaartlegging!
Ik vind het vooral leuk omdat er een kaart van vorige week terugkomt. Ook deze kaartlegging wil ons graag nog advies geven over een concrete nieuwe situatie die al is begonnen.

Er is veel vernieuwing gaande of er is veel kans op vernieuwing. Twee keer een aas kaart bevestigt dit.  Ga door met het volgen van je verlangen om je idealen te bereiken, zegt de aas van kelken. Je bent al op weg. Je bent al begonnen. Je weet al wat je ideaal is. Het lijkt erop alsof er vorige week iets gebeurd is waarbij er nu een last van je schouders is gevallen. 
 Hè, hè, even zuchten. Even diep ademhalen. Vrij ademhalen. Zo, dat is dat.

Wat het ook is, je lijkt er een goed gevoel bij te hebben. De kans is groot dat het deze week beter voelt, positiever, zonniger, mooier, fijner, frisser. Meer stroming.

De herkimer diamant vraagt je om jezelf van iets te bevrijden. Voor de broodnodige ontwikkeling van jezelf, van een plan of van een idee. En je kunt eigenlijk niet meer terug, want laten we eerlijk zijn, je wilt toch ook niet meer terug? 
De herkimer diamant vraagt je goed waar te nemen deze week en keuzes te maken die voor jou het meest bevrijdend zijn.

Net als vorige week ligt er op de adviesplek een zwaardenkaart. Het denken, piekeren, mijmeren, gedachten invullen, is dus nog niet helemaal van de baan. Maar het is wel heel anders.
Een schildknaap mag nog van alles leren. Dit betekent dat de schildknaap van zwaarden ons vraagt om deze week te leren denken. Oftewel om op een andere manier te denken. Of aan heel andere dingen te denken, omdat je met heee andere situaties of problemen wordt geconfronteerd dan voorheen. Of om jezelf iets te leren door anders te denken. Gebruik je hoofd deze week. Houd je hoofd erbij!

We worden geadviseerd op verkenningstocht te gaan. Het is allemaal als voorbereiding voor de echte concrete nieuwe (eind)situatie. 
Hoe kun je dit doen, wat betekent dit?
Je mag iets van verschillende kanten bekijken deze week. Je mag ergens een analyse op loslaten. Of je mag een oplossing bedenken voor iets. Of iets in overweging nemen. Wat is verstandig voor je in bepaalde situaties? 
Een waarschuwing: Wees niet te fanatiek en ook niet te impulsief. Sla ook niet door tot de zwaarden negen kaart van vorige week. Blijf het vanuit de lichte kant bekijken. 
Als het gevoelsmatig wel te zwaar voelt met als gevolg dat je gaat piekeren of peinzen, dan is het wellicht tijd voor het nemen van een beslissing. Maak een obstakel niet te groot. Denk aan de herkimer diamant: bevrijd jezelf. Wat geeft jou de meeste vrijheid? Als je een beslissing hebt genomen, is iets een feit. Dat kan rust geven en bevrijdend werken.

Als je deze week steeds je vraagstukken rustig van alle kanten bekijkt en niet te overhaast handelt, weet je iedere keer opnieuw wat je moet doen. 
Zo blijft het gevoel behouden dat je vrij kunt ademhalen.

Tekst: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/09/2021 27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad
17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
 

Agenda