blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De laatste edele steen van de week van dit jaar: groene calciet

De groene calciet staat voor loslaten. We gaan ten slotte het oude jaar loslaten. We gebruiken deze laatste dagen om terug te blikken en onze ervaringen en bevindingen van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Sommige kwesties kunnen ons nog even beroeren. Er zullen dingen zijn waar we met weemoed aan terugdenken. We mogen ook ergens trots op zijn en er zal ook vast en zeker nog iets zijn waarbij er een glimlach of een schaterlach verschijnt. Alle gevoelens mogen gevoeld worden en alle emoties die daarbij horen mogen er ook zijn. Het is zoals het is. Dit jaar gaat de geschiedenis in en we maken ons op voor een spiksplinternieuw fris jaar waar alle mogelijkheden nog open liggen.

Het appeltjesgroen van de groene calciet is een voorjaarskleur. De kleur van jonge blaadjes en plantjes. Het is in de natuur weliswaar nog niet zover, maar symbolisch betekent het dat we het nieuwe jaar wel als dusdanig mogen ervaren. Het nieuwe jaar ligt voor ons als een nog onbeschreven blad waar je een heel nieuw verhaal kunt schrijven.

Is er iets waarvan je afscheid wilt nemen? Zijn er zaken die je in het nieuwe jaar graag anders ziet? Zoek dan iets dat symbool kan staan voor die situatie, voor dat gevoel etc en hoppa….. de fik erin! Weg ermee.
Maak vervolgens een collage, moodboard of iets heel anders dat kan staan voor het nieuwe. Voor wat je wilt. Welke kleuren horen daarbij, welke woorden, welke symbolen? En doe mij een lol en zet het stemmtje in je hoofd uit dat tegen je vertelt dat het zo amateuristisch is wat je hebt gemaakt…en dat anderen dat altijd zoveel beter kunnen….enzo.…want daar gaat het niet om. Niet nadenken, op gevoel iets maken. Zorg dat je in een goede stemming bent als je het maakt, met een hoge energie. En als je klaar bent, mag je een foto naar mij mailen en dan zal ik kijken of en zo ja wat ik daar symbolisch voor je uit kan halen. Wat het over jou zegt. Je kunt een foto (graag wel een duidelijke) mailen naar anneke@annekeagterberg.nl .
Ik wil er wel graag iets voor terug, maar laat aan jou over wat dat is. Als je zelf kaarten legt, mag je een consult teruggeven. Je mag ook geld geven, maar dan laat ik aan jou over hoeveel en krijg je mijn rekeningnummer. Of ?????. Het is alleen niet de bedoeling dat je mij oude troep toestuurt waar je zelf toch al van af wilde. Er moet namelijk wel een bepaalde gelijkwaardige energie uitwisseling plaatsvinden.
Ik ben heel benieuwd of ik foto’s ga krijgen……

Hoe dan ook: een heel fijne jaarwisseling.
Laat het oude jaar maar los …..en ontvang het nieuwe jaar met open armen!


Tekst en foto: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda