blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De kortste weg naar een betere toekomst

De tijdlijn boven het schoolbord liet ons geloven dat het verleden nooit meer terugkomt. En dat de toekomst volkomen blanco is. Inmiddels weten we wel beter. Steeds de verkeerde baan, de zoveelste ‘foute’ man, alweer harder gewerkt dan je je had voorgenomen? Van al die ervaringen zijn mooie lessen te leren. De Maya astrologie reikt je een eenvoudig hulpmiddel aan om te ontdekken wat die lessen zijn. Zo neem je de kortste weg naar een betere toekomst.

De Maya’s zien de tijd als een spiraal: je draait rondjes in je leven. Maar nooit hetzelfde rondje. Van je ervaringen word je wijzer en elke ronde ligt weer een stapje hoger. De tijd is dus een groeispiraal. De Maya astrologie maakt gebruik van twee tijdspiralen. De eerste is de Tzolkin, de belangrijkste Maya kalender met een omloop van 260 dagen. De tweede is onze eigen cyclus van de Aarde rond de Zon van 365 dagen. Het duurt 52 jaar, voordat de Aarde cyclus en de Tzolkin cyclus weer op hun gezamenlijke startpunt uitkomen.

Oudste

Als je 52 jaar wordt, heb je alle combinaties van deze twee spiralen een keer beleefd. Je Aarde verjaardag en je Tzolkin verjaardag vallen voor het eerst weer samen op dezelfde dag. Niet verwonderlijk dat je bij de oude natuurvolken met je 52e verjaardag ‘oudste’ werd. Je mocht dan je wijsheid aan de jongere stamleden doorgeven.

Helen

Ook als je nog geen 52 bent, kun je je voordeel doen met deze grote kalenderronde. Die op haar beurt bestaat uit vier cycli van 13 jaar. In de eerste twee cycli, tot je 26e, krijg je je levenslessen voorgeschoteld. Daarna ga je de volgende 26 jaar deze lessen op een dieper niveau verwerken en omzetten in wijsheid. Wil je weten wat er speelt in jouw leven op dit moment? Trek dan eens 26 jaar van je leeftijd af. Dan weet je wat er op de achtergrond meedoet. En welke kansen je krijgt om te helen waar je toen nog niet aan toe was.

Van de sterren

Waar komt toch onze mateloze interesse in ‘de sterren’ vandaan? Behoefte aan voorspelling, zekerheid, leiding door iets groters? Heb je er ooit bij stil gestaan dat je zelf afkomstig zou kunnen zijn van de sterren? Dat is althans wat de Maya’s al eeuwen beweren over hun eigen afkomst. Werk je met de Maya astrologie, dan begin je je te herinneren wie je werkelijk bent.

 

Elvira van Rijn schreef dit gastblog voor Vrouw&Passie

 

 

 

 

 

 

 

 

 


http://www.vrouwenpassie.nl/online

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda