blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De komende periode volgens de kaarten

Voor de aankomende periode trok ik de tarotkaarten bekers 8, staven 4 en de zon! Uit mijn eigen kaartspel trok ik daar ook de zonnesteen bij. 

Nou zeg, wat een feest. Deze zag ik niet aankomen. Twee keer de zon in de kaartlegging! Eentje uit de tarot en één uit mijn eigen kaartspel.

Bekers 8 zegt dat er kwesties zijn losgelaten. In een rode jas en op rode laarsjes ben je met voldoende energie, ondernemingszin en moed onderweg naar een nieuw pad. Je bent al op weg. Het is geen vraag meer of je gaat en wanneer. Je hebt je jas en je laarsjes al aan, stok in de hand.
Bekers in de kaarten zeggen van alles over gevoel. Wat je achter je laat (waar je inmiddels je rug naar hebt toegekeerd), kijk je met een goed gevoel op terug. Emoties zijn onder controle. Normaal gesproken is het een wat sombere kaart, maar aangezien staven vier en de zon er ook bij liggen kost het geen moeite om de zonzijde te zien terwijl je misschien nog niet eens goed weet waar jij (of je situatie) heen gaat. 

Omdat je uit je vertrouwde omgeving bent gekomen (of binnenkort komt) valt er van alles te vieren met staven vier. Ook als het allemaal niet om iets concreets of om iets minder tastbaars gaat, zogezegd meer symbolisch is, mag je met jezelf heel bewust vieren waar je nu bent. 
Deze kaart kan ook tegen je zeggen dat als het nog niet zo uitbundig voelt, je wel mag beseffen dat je mag genieten van dingen. Ga dan nog even terug naar bekers acht en kijk –met je rode jas en je rode laarsjes aan- nog even om naar die bekers die daar allemaal staan. Het is iets om trots op te zijn. Je mag trots zijn op dat wat er bereikt is. 
Genieten, blij zijn, trots zijn, iets vieren, ergens met plezier op terugkijken, klinkt allemaal heel eenvoudig, maar het kan een hele kunst zijn in sommige situaties. Zorg dat je je accu oplaadt om er over een poosje weer flink tegenaan te kunnen. 

In mijn eigen kaartspel staat de Zonnesteen in een kaartlegging ook vaak voor De Zon uit de tarot, zo heb ik gemerkt. De zon staat voor al het leven, zonder zon is er geen leven. De zon is een hele positieve kaart. 
Maak gebruik van deze positieve kaart: 
* Als je goeie ideeën hebt, voer ze dan uit. 
* Twijfel je ergens over, neem dan nu een beslissing of stap er dan nu op af. 
* Had je de afgelopen periode het gevoel dat je de regie kwijt was, neem dan nu alles weer in eigen hand. 
* Ben je ergens bang voor, zie dan hoe alles verandert als je de tijd neemt om het positief om te draaien. 

Het is verstandig om wel je hoofd erbij te blijven gebruiken. Niet met je hoofd nu in de wolken lopen en denken dat nu alles wel vanzelf goed komt. De wolken liggen er namelijk niet. ;) 
Het is de zon! Dus wel je hoofd en je verstand blijven gebruiken. 

Tekst: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda