blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De kaarten spiegelen inderdaad!

Ik ben de laatste tijd steeds meer bezig met sterren, planeten en dus ook sterrenbeelden. Waar staan ze voor? Wat zeggen ze mij? Ik vond het deck van Anneliese daar wel op aan sluiten, omdat de sterrenbeelden dus in drie verschillende kaarten tot uitdrukking gebracht worden. Maar ook de hemellichamen zijn in kaart gebracht en de vier verschillende maanfasen. Als praktiserend heks voor mij een interessante combinatie.

Wat ik zoek in een deck is wel dat het alles omvat, de verschillende aspecten van het leven, zowel in positieve als in negatieve uitleg. Maar meestal kom je daar dus pas achter als je het deck al hebt gekocht en ermee aan de slag gaat. Dan valt het of tegen of je vindt wat je zoekt in een deck, dat de kaarten aansluiten bij wat er speelt in je leven, dat het dus inderdaad spiegelt, wat een goed deck behoort te doen. Dat je de boodschappen eruit kan halen, het inzicht krijgt, dat de kaarten dus werken voor jou.

De kaarten zijn prachtig, Anneliese laat zich als kunstenaar duidelijk zien. De afbeeldingen sluiten in mijn gevoel heel goed aan bij de teksten die in het boekje staan, voor mij is er herkenning, heel sprekend.
Ik heb de kaarten nu zo’n 3 maanden en al een paar keer voor heel specifieke situaties kaarten getrokken. Ik doe dat door te schudden en wacht welke kaarten er op een bepaald moment uitvallen, meestal 1, soms 2.

Toen mijn geliefde hond Alex zwaar ziek was, trok ik Saturnus. Voor mij voelde het als Vader Tijd, de zandloper, de zeis die het einde markeert. Maar de kaart leerde mij ook dat ik vrede en verzoening moest hebben, bij de eindigheid van zijn leven. Het stond er letterlijk.
Zo heb ik vorige maand ook voor een privé beslissing gestaan, De Bevlogene en Wassende Maan vielen eruit met schudden. Er stond: “Een deur vliegt open, een deur slaat dicht, met gematigdheid neem ik geen genoegen”. En de tekst sloot naadloos aan bij mijn dilemma, en gaf mij met de kaart van de wassende maan het tijdstip van verandering. En inderdaad met wassende Maan van de Roos (meimaand) gebeurde waar ik op hoopte. Maar leerde mij ook dat ik met minder geen genoegen moest nemen.
Vanmorgen nogmaals een kaart getrokken, het is nu net nieuwe maan, ik trok Pluto. In de tekst vond ik o.a.: “Wat in eerste instantie overkomt als een schokkende gebeurtenis, blijkt de weg vrij te maken voor aspecten die anders niet tot ontwikkeling zouden komen. Waar de wil of de macht ontbreekt om beweging in een situatie te brengen veroorzaakt Pluto verschuivingen.” En ja dus, de dichtslaande deur, maakte ruimte voor iets wat ik niet meer gedacht had, maar wel gehoopt. Ik durfde een stap niet zelf te nemen, maar werd duidelijk geholpen. Het verbaast mij enorm dat de kaarten precies weergeven waar ik midden in sta of wat er op korte termijn gaat komen. Ik ben enorm blij met dit mooie en duidelijke deck. Het is even zoeken naar de manier van leggen of trekken van de kaarten, maar iedereen heeft zo zijn of haar manier. Kortom, ze werken inderdaad voor mij, letterlijk doen ze hun werk door mij inzicht te geven.

Ellen Meuwsen, 28062022


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda