blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

De Heilige Nachten - een verslag

Aangestoken door het enthousiasme van een vriendin, toch op de valreep het boek aangeschaft, zodat ik per 24 december kon instappen in de 12 Heilige Nachten. Ik heb het hele boek ook heerlijk over mij heen laten komen als een warme deken, die mij meenam op mijn reis door het donker. Normaal is eind december niet echt mijn favoriete tijd, en zeker nu niet met alle Covid restricties en de lockdown-periode waar we in terecht kwamen. Maar wat fijn om dit boek als een soort houvast te hebben om een andere beleving aan deze tijd te kunnen geven.

Allereerst mijn complimenten over de inhoud, de informatie op zich, die bij iedere Heilige Nacht te lezen was, daar heb ik best veel van opgestoken weer. Ook gingen verhalen leven, kregen inhoud, kon ik feiten beter plaatsen in de context waar ze hoorden. Kortom, een eye-opener, en op een fijne leesbare manier geschreven, verteld zou ik haast zeggen.

Er stond heel veel “te doen” bij ieder hoofdstuk, maar Mirjam zei al; “lees het en maak een keuze, want je moet vooral niets moeten in deze periode”.

Mijn keuze is gevallen op de meditaties, en de 5de en 7e avond koos ik een kleine ceremonie en een visualisatie met een rune.
Zo aan het einde van mijn dag en begin van de avond een welkom momentje van -me-time-.
Niet te ingewikkeld, niets hoogdravend, gewoon een eenvoudige instructie om even tijd voor jezelf in te bouwen.
Na 4 nachten ben ik ook ineens mijn dromen gaan opschrijven, want die waren helder en ’s morgens nog aanwezig in mijn hoofd. Ben benieuwd wat de bijpassende maanden gaan vertellen over deze dromen.
Iedere meditatie heeft mij wel iets van inzicht gebracht, ik heb in ieder geval de verslagen opgeschreven om nog wat verder te kauwen op sommige.
Ik zit mezelf te bedenken wat ik nu nog meer kan met het boek, want het is te zonde om deze info alleen maar tot de 12 Heilige Nachten te beperken.

Natuurlijk kan je alle dingen die voor nieuwe doelen staan, ook met nieuwe maan doen, en zo zijn er nog wel wat rituelen aan maan-fasen te koppelen, of aan situaties waar je met jezelf aan de slag zou kunnen. Ik zie die opties wel.
En ik weet nu al zeker dat het boek volgend jaar ook weer dichtbij ligt, en ik met amuletten en dingen klaarmaken aan de slag ga.
Het enige min-puntje, ik miste bij sommige prachtige foto’s een omschrijving, een betekenis, waar de plek zelf is, of van wie de afbeelding is, dat had een mooie aanvulling voor mij geweest.

Serotia Vors

 


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

22/01/2022 22 januari - 3 februari 2022: het Gele Zaad levenspad
12/01/2022 De volle maan van 18 januari 2022
09/01/2022 9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad
05/01/2022 Zoek je innerlijk vuur! - recensie
 

Agenda