blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De essentie van edele stenen: recensie en weggeefactie Justbeyou.nl

Behalve een groot liefhebber van orakel- en inspiratie kaarten, ben ik ook erg gecharmeerd van edelstenen en kristallen. En dan niet per definitie als sieraad in de vorm van diamant of robijn. En niet alleen omdat ze mooi zijn, want dat is natuurlijk wel zo, ze zijn werkelijk de schatten van moeder natuur. Ik ben erg gefascineerd door de kracht van kristallen en stenen. Mijn absolute favorieten zijn roze kwarts en bergkristal. En dan hoeven ze echt niet mooi geslepen te zijn, maar zo’n prachtige brok pure energie heeft gewoon iets mystieks.

Maar ook een bijzondere steen, gevonden aan de oever van een rivier, kan mijn aandacht trekken en op een of andere manier noodgedwongen mee naar huis gaan. Mijn hele huis ligt er vol mee! Kleine trommelsteentjes, rivierkiezels, ruwe brokken, gepolijste knuffelstenen, laser, in de vorm van engeltjes of gevat in een sieraad. Ze liggen in de boekenkast, in de keuken bij mijn ‘mini-altaartje’, op mijn nachtkastje, bij de kinderen op het bureau en soms draag ik ze bij me, in mijn broekzak of als dat niet kan in mij bh. (reuze handig, zitten ze meteen lekker dicht bij mijn hart).
Het kaartspel ‘De essentie van edele stenen’ trok dan ook als vanzelf mijn aandacht. De kaartjes, 52 stuks, zijn 7,5 x 11,5 cm zijn verpakt in een kartonnen doosje.

De inleiding ‘De essentie van edele stenen’ beschrijft:
‘Op elke kaart staat een foto van een edelsteen en een boodschap. De foto’s zijn gemaakt m.b.v. een microscoop en laten je de essentie van de stenen zien en ervaren. De bijbehorende tekst geeft je een duwtje in de juiste richting. Confronterend, bevestigend, troostend, precies wat je op dat moment nodig hebt. Zo helpen de stenen je inzicht te krijgen in wat er speelt en hoe je het beste daarmee kunt omgaan.’

Allerlei stenen, van Aardbeikwarts tot Zonnesteen, zitten verwerkt in de set. Ieder heeft zijn eigen kleur en helend vermogen. Bijvoorbeeld de mooie turquoise Amazoniet heeft als tekst: “Je mag alles op je eigen manier doen. Houd vast aan je eigen identiteit. Je bent uniek, dus wees vooral jezelf.” (En ik zweer het je, ik trek deze kaart random, ik heb deze niet speciaal uitgezocht voor justbeyou!)

Bijgesloten zit ook een handleiding. Met informatie over o.a:

  • Wanneer gebruik je de set; bv als inspiratie zoekt of ondersteuning kunt gebruiken.
  • Hoe gebruik je de set; Neem je verzoek of vraag in gedachten. Concentreer je hierop, terwijl je de kaarten schudt. En vervolgens zijn er verschillende opties op grond waarvan je een kaart kiest.
  • Vervolgens laat je de kaart op je inwerken; Stel je open voor de kleuren. Lees hierna pas de tekst die eronder staat en laat die ook op je inwerken
  • Als dit alles op je inwerkt, zul je merken dat er beelden en ingevingen naar boven komen. Neem de tijd om hierbij stil te staan en schrijf bijvoorbeeld alles op, of maak er tekeningen van.
  • Je kunt er ook een uitgebreide legging mee doen; Schud de kaarten en kies er intuïtief drie.
  • In verschillende situaties zijn de kaarten te gebruiken; Bijvoorbeeld voor meer diepgang te geven aan een gesprek. Of als coach kun je een cliënt aan het begin van een gesprek een kaart laten trekken.

De handleiding geeft een uitgebreidere beschrijving en suggesties omtrent bovenstaande.

Ik vind het een prachtige set. En ik ben iedere keer weer verbaasd hoe treffend een kaart zijn weg weet te vinden naar mijn eigen thema’s en issues. De foto’s zijn hypnotiserend mooi. Het kost geen enkele moeite om even je aandacht écht te richten op de kleurenpracht van de steen.
En ook de teksten zijn vriendelijk, steunend en bemoedigend, als balsem voor je ziel.

Dit is echt een set die dagelijks inzetbaar is voor de kleine en grotere vraagstukken waar we allemaal iedere dag mee te maken hebben. Alle inzichten die je nodig hebt bevinden zich immers al in jezelf, je hebt soms alleen een klein steuntje, een aanwijzing nodig om het aan de oppervlakte te krijgen. Deze kaarten kunnen je daar prima bij helpen.

De foto’s, ook wel edelsteenkunst genoemd, zijn gemaakt door Anneke Agterberg. Zij heeft ook de teksten erbij geschreven. Met de foto’s coacht Anneke individuele personen, groepen en bedrijven.

Win de inzichtkaarten: ‘De essentie van edele stenen’

Tijdens de Goed Gevoel Weggeef Week geeft Just Be You in samenwerking met A3 boeken de inzichtkaarten ’De essentie van edele stenen’ ter waarde van 19,95 weg.

Alleen leden van JustBeYou kunnen meedoen, dus als je nog geen lid bent schrijf je dan alsnog, gratis, in op de site: http://justbeyou.nl/wordjezelf/


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda