blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele-stenenkaarten voor de week van 20 maart 2017

Voor de komende week trok ik de kaart van de citrien, de rutielkwarts en de fluoriet. 
Ik wist niet wat ik zag! Heel bijzonder om te zien dat er twee kaarten terugkomen van een vorige kaartlegging. 
Blijf in beweging met dat wat je voor ogen hebt. Blijf letterlijk in beweging (sporten, wandelen, tuinieren etc) of figuurlijk (blijf doorgaan, ook als er teleurstellingen zijn. Gooi het over een andere boeg of pas iets aan en ga door).

Het hoort ook bij mijn numerologische beschrijving van het jaar 2017. Op oudejaarsavond heb ik een tekst geschreven over het getal 1 dat bij het jaar 2017 (2+0+1+7= 10. 1+0=1) hoort. Onzekerheid ligt op de loer als je niet in beweging blijft dit jaar. De uitdaging zit in creativiteit. En zodra de creativiteit niet direct tot een beloning leidt, worden we onzeker of gefrustreerd. 

De kaart van de citrien gaat wat mij betreft altijd over de zon. De energie van de zon is creatief en voedend, maar soms ook verwoestend. Zorg dat je je energie op een één of andere manier positief uitdrukt. Als het momenteel bij het ene onderwerp niet lukt, zorg dan dat je iets hebt waarbij dat wel lukt. Als je maar wel ergens een creatieve uitlaatklep hebt. 

Ik schreef vorige week al over een symbolische foto afdruk. Blijf staan waar je nu staat maar schuif je camera een stukje op naar rechts in een andere positie, zodat je vanuit dezelfde positie als waar je nu bent een nieuwe focus kunt leggen. 
De kaarten geven deze week aan dat je vanuit datgene waar je op kunt vertrouwen verder acties kunt ondernemen. Wat kun je nu doen waar je veel zelfvertrouwen in hebt? Waar ben je vakbekwaam in? En dit laatste heeft niet altijd met je werk te maken. Je kunt ten slotte ook uitblinken in het vader- of moederschap. Vanuit datgene waar je vaardig in bent kun je dan langzaam maar zeker, zodra je je zelfverzekerd voelt, buiten je comfort zone stappen. Het gaat dus om vertrouwen krijgen in de situatie richting een nieuwe focus. En die krijg je alleen als je je zeker voelt bij wat je aan het doen bent. 
Er is namelijk een grote creatieve kracht die naar buiten mag komen. Alleen die nieuwe kracht, kan nu juist de boel ook wel eens blokkeren. Het kan teveel zijn en daarmee te verwoestend. 
Creëer dus nu een veilige omgeving voor de broodnodige zelfverzekerdheid. Dan kun je vanuit die veiligheid weer rustig over de drempel stappen met anders zijn, anders doen of jezelf anders te voelen richting je nieuwe focus. 
Dus vanuit vertrouwen, vanuit iets herkenbaars, vanuit ervaring, vanuit zeker weten, neem je de volgende stap. 

Het kan voor anderen zo zijn dat die zon staat voor een overweldigende hoeveelheid creatieve energie en potentiële kansen. Iets moois, iets leuks, iets waar je heel blij van wordt. 
De kaart van de rutielkwarts laat voor die mensen zien dat het goed is om klaar te zijn voor alles wat op je pad komt. Let in dat geval wel op dat je alles in gestructureerde banen leidt, anders wordt het alsnog verwoestend. Voor die mensen ga ik zeggen: wees niet TE zelfverzekerd. Want ja, dat kan ook…! Blijf ook kwetsbaar, daar ligt ook een kracht. 

Met z'n allen onderweg naar begeestering. Hoe mooi is dat?


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda