blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele stenen voor de week van 28 augustus 2017

Voor de komende week trok ik de kaart van de bertrandiet, de obsidiaan en de rode tijgeroog.
Twee van de drie kaarten bevatten de kleur rood. Rood is de kleur van actie, vuur, passie, enthousiasme, energie. Als de bertrandiet als themakaart (1e kaart) wordt getrokken is het tijd voor spirituele groei. Voor een volgende fase in je spirituele ontwikkeling wordt actie van je gevraagd. Er wordt van je gevraagd iets gestructureerd aan te pakken. Praktisch en concreet. 
Niet denken, maar doen. 
Wachten op een verandering betekent lang wachten. Het is tijd voor actie. 

Spirituele groei betekent niet altijd dat je tarotkaarten gaat lezen en gaat communiceren met engelen ofzo…… Spirituele groei gaat over bewustwording, naar jezelf luisteren, kiezen voor jezelf, luisteren naar je intuïtie. 
De kaartlegging is een algemene legging en voor een groep mensen. Dat betekent dat het over verschillende dingen kan gaan. 

Voor sommigen vraagt deze kaartlegging verantwoordelijkheid te nemen voor belemmeringen die je ervaart. Wat die belemmeringen ook zijn, het houdt je spirituele ontwikkeling tegen en het is van belang daar nu iets aan te doen. Ga het aan. Ga je weerstanden te lijf, ga een drempel over. Het valt misschien allemaal wel mee. Hoe langer je wacht, hoe groter de bezwaren in je hoofd. 
Door te doen kan er iets getransformeerd worden, zo zegt de obsidiaan kaart. Leuk is vaak anders, maar er zit niks anders op. 

Deze kaarten vragen aan anderen om nu concreet in actie te komen met dat wat je intuïtie al lang aan je heeft aangegeven. Waar wacht je op?

Of het betekent dat je iets waar je je al langer bewust van bent nu in de praktijk mag brengen. Je mag iets integreren. Daarmee vervolmaak je je situatie. 

Misschien herken je het als iets nog niet wil lukken zoals je het voor ogen had. Je moet er voor waken om er onverschillig of ongemotiveerd door te worden. Er moet iets getransformeerd worden zodat je je motivatie houdt. Het vraagt een heel andere manier van kijken en reageren om dit voor elkaar te krijgen. Acceptatie en doorzettingsvermogen. Relativeren en flexibel blijven. Loslaten en doorgroeien. 

In alle gevallen betekent het een verandering die we niet altijd allemaal even prettig vinden. Maar het is ergens goed voor. 
Je zult merken dat het je ergens van wordt bevrijd door er aandacht aan te besteden. Nu lijken de obstakels, bezwaren, problemen groter dan dat ze misschien wel zijn. Door in de actie te komen krijg je moed om door te gaan, zo zegt de kaart van de rode tijgeroog. Want je gaat merken waar je het voor doet. Je raakt gemotiveerd, juist door te doen. En als je al ergens onverschillig over was of onverschillig over deed, snap je nu wat het betekent door het serieus te nemen. Je begrijpt wat het je oplevert. Het kan een opluchting zijn.

Op de vragen ‘Waar is het voor bedoeld? ‘ en ‘Waar doen we het voor?’, heb ik een tarot kaart getrokken. Dat werd de pentagrammen zes. 
Het proces is van belang, zodat:
- jij of je situatie evenwichtiger wordt;
- je dan ergens de balans over kunt opmaken voor jezelf; 
- uitgaven en inkomsten in balans zijn;
- geven en ontvangen in evenwicht zijn. 

'Ik kan elk moment opnieuw beginnen."

Tekst en foto: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda