blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele stenen voor de komende week

Voor de komende week trok ik de kaarten van de agaat, de oceaanjaspis en de onyx. 

Ahww, de agaat foto. Mijn allereerste microscopische afdruk. ..

De foto’s gaan over (op)bouw. Construeren. Bouwen. Als je het vergelijkt met het bouwen van een huis, dan zetten we het geraamte van het huis neer. De fundering ligt er goed bij en nu worden de muren opgetrokken. 

De foto’s benadrukken dat het stap voor stap gaat. 
Bouw laagje voor laagje op. Want alle kaarten gaan op een of andere manier over het (op)bouwen van iets.
Een agaat is een steen die bestaat uit verschillende laagjes. De onyx gaat over structuur aanbrengen en de foto van de oceaanjaspis laat in dit geval ook laagjes zien. 

Je bent een huis aan het bouwen. Niet alle fases van het (ver)bouwen van een huis zijn even leuk. Je krijgt te maken met tegenslagen, het regent lang waardoor de aannemer niet verder kan bijvoorbeeld, je komt lekkages tegen. Of er is iets gemaakt en er blijkt nog een lekkage achter te zitten zodat de vloer, het plafond of de muur weer open moet. Het duurt allemaal langer. Het kost daardoor meer geld. En bovendien, je ziet er als leek zelf niets van. Je ziet niet waar je het voor doet. 
Als de muren een sausje krijgen zie je verschil. De atmosfeer wordt aangenamer, warmer of kleurrijker. Het huis wordt aangekleed. Het wordt je thuis. Maar dat gevoel heb je nu eenmaal niet als er water onder je fundering moet worden weggepompt of als er onder het dak geïsoleerd moet worden. Je weet wel dat het ergens goed voor is, sterker nog het is nodig, maar je ziet er niets van. 
Besef dat alles wat je in deze fase aanpakt of meemaakt ergens goed voor is. Ook al zie je nu de resultaten nog niet. En zelfs als je nu het idee hebt dat iets alleen maar erger wordt, dan is het maar de vraag of dat zo is. Misschien mag je ergens de controle over leren loslaten. Misschien moet je eerst nog ergens doorheen. Vertrouw erop dat het iets is dat je uiteindelijk verbetering brengt. Als je straks terugkijkt zul je snappen dat deze fase nodig was. 

De kaarten zeggen: houd het eenvoudig voor jezelf (agaat). Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk. Laat alles hoe een ander over je denkt (of wat jij denkt hoe die ander over jou denkt…..) los. Vul niets met je hoofd in, ook niet met toekomstplaatjes. Heb geen verwachtingen. Wel een doel of richting, maar vul het niet met plaatjes in hoe het zou moeten zijn of gaan. Blijf in het nu. 

Alles wat betreft:
- de natuur
- dat wat van nature eenvoudig gaat 
- dat wat natuurlijk is (puur) of
- wat van natuurlijke of biologische producten gemaakt is
gaat je deze week helpen. (oceaanjaspis)
Dit is voor iedereen anders. Bedenkt voor jezelf wat dit voor nu zou kunnen zijn. Als je het niet gelijk weet, ga daar dan even voor zitten en laat je intuïtie je vertellen waar het mee te maken heeft: hobby, voedingspatroon, je gedrag in een bepaalde situatie, etc.

Door daadwerkelijk iets te doen met het voorgaande ga je je goed voelen. Blijf in dat gevoel, maak keuzes en beslissingen waar nodig en waar je verantwoordelijk voor bent en laat de omgeving de omgeving zijn. (onyx) Ook al voelt je omgeving verre van gestructureerd en op orde, als jij bij je natuurlijke zelf blijft ben jij dat wel. 
Dat is alles wat voor nu nodig is.

Tekst en foto: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda