blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele stenen van deze week: herkimer diamant, kyaniet en maansteen

De herkimer diamant staat voor het thema dat aandacht verdient, te weten vrijheid. Misschien moet je deze week weer aan het werk na een aantal weken of dagen vrij. Weer aan het werk gaan voelt dan wellicht niet als vrij, maar dat is het wel. “Doen wat je wilt wanneer je dat wilt’ is wellicht een soort ultiem vrijheidsgevoel, maar voor mensen bij wie dit hun levensmotto is kan een bepaalde discipline nu juist veel meer vrijheid geven. Er zijn nu eenmaal dingen die gebeuren moeten, daar kan niemand omheen. Door gedisciplineerd de dagelijkse of wekelijkse zaken af te wikkelen ontstaat daarna een echt vrijheidsgevoel. Iets om over na te denken…..

Het kan ook zijn dat je thema vrijheid te maken heeft met je te ontdoen van mensen of situaties die je blokkeren waardoor je je niet verder kunt ontwikkelen. Je staat dan stil en zit veel in je hoofd. Het stroomt niet. Met de herkimer diamant ben je nu zover dat je niet anders kunt dan daar nu iets aan te doen. Voor je uit schuiven voelt niet meer goed. Je wilt trouwens waarschijnlijk ook niet meer terug.

Wat je thema ook is op het gebied van vrijheid, het advies is de kyaniet. Het gaat erom dat je nu ergens de leiding en de verantwoordelijkheid voor neemt. Dus niet in een ondergeschikte of afwachtende houding zitten, maar in de situatie gaan staan alsof je er alles over te zeggen hebt. De energie is hiervoor gunstig. Niet door dominantie of door autoritair te zijn, maar door het aanspreken van je innerlijke kracht. Door je vervolgens echt te verbinden met anderen, ontstaat er vertrouwen waardoor je veel voor elkaar kan krijgen. Er ontstaat ergens een doorstroming in met een gevoel van verlossing en bevrijding tot gevolg.
Hè, poeh poeh. Ik ervaar zelf al opluchting door er alleen maar over te schrijven, terwijl ik nog niet eens weet waarop het bij mijzelf betrekking heeft.

Het uiteindelijke resultaat is de maansteen. Het geeft een tevreden gevoel. (yeah..!) Je mag nu in de vrouwelijke energie gaan zitten. Ontvankelijk zijn voor wat gaat komen, terwijl je ondertussen naar je intuïtie blijft luisteren. Is het zo goed of zou ik het nog iets anders willen? Ben ik nu tevreden of mis ik nog iets? Wat kan ik daar nog aan doen? Als er nog iets bijgeschaafd mag worden, mag je terug naar de kyaniet om het af te ronden.
Dus: van mannelijke energie naar vrouwelijke energie heeft een gevoel van verlossing tot gevolg deze week!
Hoppa, in de actie dames en heren!

Tekst: Anneke Agterberg

 


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda