blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele-steenlegging 2014 voor Boogschutter

De laatste weken trok Anneke Agterberg iedere vrijdag een edele steen voor de komende week. De laatste dagen van dit jaar trekt ze dagelijks de kaarten voor de horoscooptekens. Geen toekomstvoorspellingen, maar een advies volgens 'De essentie van edele stenen'. Inmiddels is ze bij het laatste teken aangekomen: Boogschutter.

Boogschutter
Herkimer diamant-Olivijn-Obsidiaan

In deze wintertijd is het goed voor de boogschutter om te uiten wat er op het hart ligt. Luister naar je hart, is het advies. Er lijkt sprake te zijn van een bepaalde druk terwijl er zo veel behoefte is aan vrijheid. En de boogschutter heeft nou net altijd behoefte aan vrijheid. De druk lijkt er vooral mee te maken te hebben dat er geen goede of duidelijke blik is op de toekomst. En dat benauwd.

Er zullen zaken getransformeerd moeten worden om de druk van de ketel af te halen. Zijn er dingen die uitgesproken moeten worden, boogschutter? Zijn er herinneringen die je plagen, op je hart liggen en waarbij het goed is om het te uiten en in de openheid te gooien? Het is in ieder geval goed je te bevrijden van iets dat knelt. Ga er niet te vurig tegenin of tegenaan, want dat zet geen zoden aan de dijk. Het verleden kun je niet meer terugdraaien en je hebt er geen invloed meer op. Je kunt het wel vanaf nu anders doen en iets uitspreken lucht op.
Het kan ook zijn dat je vindt dat er niet goed naar je geluisterd wordt. Alsof iemand (of juist niemand) oog en oor heeft voor jou. In zulke situaties is het goed te zeggen wat je nodig hebt en waar je behoefte aan hebt. Als boogschutter ben je eerlijk en weet je redelijk makkelijk te zeggen wat je van iets vindt. Wees nu ook eerlijk. Je mag namelijk ook eerlijk zijn in wat je nodig hebt en wat je behoeftes zijn. Misschien iets om over na te denken.

Om de vrijheid te creëren die zo bij je past en waarbij je je zo goed voelt, is het raadzaam alleen maar dingen vanuit je hart te doen. Leef, werk, spreek en heb lief vanuit het hart. Als geld ergens een rol bij speelt, zeggen deze kaarten dat geld nu geen issue mag zijn. Een keuze vanuit het hart is niet hetzelfde als een keuze vanuit veiligheid en zekerheid. Trek je op aan positieve dingen die je hart raken, ook al is het iets kleins. Een grote verandering is onomkeerbaar, maar dat geeft niet want alleen de waarheid blijft over en voor jou als eerlijke boogschutter kan dat alleen maar prettig zijn. Bovendien, als het vanuit het hart komt word je altijd ondersteund.

Beste boogschutter, ik wens je vooral een mooi 2014!

De andere kaartleggingen zijn te vinden op: https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Wil jij graag een persoonlijke kaartlegging? In januari geeft Anneke Agterberg 10% korting op haar consulten.

Foto: Edele steen legging 2014 voor de boogschutter!

In plaats van de edele steen van de week zal ik tot en met 
30 december dagelijks een paar kaartleggingen doen voor de horoscooptekens. Geen toekomstvoorspellingen, maar een advies volgens

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda