blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen voor komende week: citrien

Wat fijn om deze heerlijke steen en magische foto voorbij te zien komen. Want een citrien, daar word je toch blij van! Een citrien is licht! Kennelijk hebben we dit nodig. Ik denk daarom vooral ...ook dat ik deze edele steen foto nu heb getrokken, omdat een groot aantal van ons wel een lichtje in de duisternis kan gebruiken. In deze donkere dagen voor Kerst hebben we überhaupt wel een extra lampje nodig met al die mist!

Ik heb per steen vaak meerdere foto’s gemaakt. Voor nu heb ik bewust voor een foto gekozen die -door de belichting - oranjewarme tinten heeft gekregen. Daar kan je je ten minste lekker aan verwarmen als je het gevoel hebt dat je deze week veel moet opofferen of als je jezelf teveel opoffert. In dat geval mag je op advies van de citrien vrolijke en positieve dingen gaan ondernemen. Houd het licht (in je hoofd…) en blijf positief denken. Want dat is de remedie, zegt de citrien.
Deze steen maakt blij, is positief en geeft verlichting. Kwesties die zwaar aanvoelen maakt een citrien weer licht. Een citrien staat gelijk aan de zon en geeft energie. Met deze foto krijg je multivitaminen toegediend.

Als je goed in je vel zit als deze kaart voorbij komt, betekent de citrien dat je een lichtbaken kunt zijn voor anderen die echt blij van jou worden. Je kunt hun inspirator zijn. Hun licht. Hun zonnetje. En jij mag daar op jouw beurt van genieten. Straal dat ook maar gewoon uit, want daar hebben anderen juist veel aan. Zij kunnen zich daaraan optrekken.

Aangezien de citrien ook iets te maken kan hebben met geld of cadeautjes, kan er een meevaller op dit gebied voorbij komen of juist een tegenvaller. Sta ervoor open wat je toekomt en wees dankbaar. (En geef het eventuele financiële meevallertje niet te snel weer uit!)
Ik wens je een blije week! Hoe dan ook.

Tekst: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda