blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen voor komende week: bertrandiet

Woeha! De edele steen van komende week is de bertrandiet. En dat is heel mooi, dames en heren! Deze steen wordt ook wel Tiffany Stone genoemd. Naar de bekende glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany. Je weet wel, van onder meer die bijzondere art deco Tiffany lampen. Deze man wist een grote diversiteit aan kleuren in zijn glaskunst te verwerken. En precies vanwege die verscheidenheid aan kleuren heeft deze steen dus zijn bijnaam te danken. Een ruwe bertrandiet is namelijk in verschillende kleurcombinaties te verkrijgen.

De bertrandiet is een lichte en tevens sterke en harde steen. De steen geleidt goed, maar weet ook vast te houden, want de steen heeft isolerende eigenschappen. Dit betekent dat we de komende week op een lichte(re) manier tegen dingen aankijken, we staan wat lichter in het leven. We kunnen gevoelens of emoties makkelijker een plek geven dan hiervoor. We realiseren ons dat we sterk zijn en we weten dit vast te houden. We zijn een tough cookie geworden!

De kleuren op de foto staan voor spiritualiteit en wijsheid. Dit bevestigt dat het vooral om je spirituele en persoonlijke ontwikkeling gaat.

De steen is complex. Hij heeft diverse samenwerkingen met allerlei andere mineralen. Hij is dus van alles wat, heeft twee namen en hoort overal en nergens bij. Deze steen stijgt boven zichzelf uit.
En dat gaan wij de komende week dus eigenlijk ook doen. Op een bepaalde manier krijgen we de kans boven onszelf uit te stijgen. Kortom, met deze steen zijn we in staat door een barrière heen te breken. Iets wat we moeilijk vonden gaat ons nu makkelijker af. We brengen het geleerde nu in de praktijk.
Denk nu niet dat er allerlei spectaculaire dingen gaan gebeuren. Alhoewel, sommige van jullie wel meer in contact kunnen komen met hun mediamieke talenten. Deze mensen ervaren een nieuwe ontwikkeling hierin.
Voor anderen gaat het vooral om een volgende tree op de trap van hun totale spirituele reis. Bepaalde belemmeringen zijn verdwenen of gaan verdwijnen.

Dus pak je kansen om het vanaf nu anders te doen en vooral aan jezelf te laten zien dat je bent veranderd. Dat stimuleert om het vast te houden.
Dat is een felicitatie waard!
Zullen we even een dansje doen?

 

Tekst en foto: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda