blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen voor deze week

De amethist kaart zegt tegen je dat het tijd is voor rust in de tent. Dat doet deze kaart met maar een doel en dat is om jezelf dichter bij je intuïtie te brengen. De kleur paars in de steen herinnert je ziel aan je intuïtieve vermogens. Hoe krijg jij de rust die je nodig hebt om je intuïtie de ruimte te geven? Meer slapen, mediteren, uitrusten, afspraken in je agenda schrappen of aan yoga doen? Wat het ook is, luister naar de amethist en breng rust aan in je leven omdat je intuïtie je iets te vertellen heeft. 

Luister ook naar je lichaam. Last van je ogen? Wat zie je niet of wat wil je niet zien? 
Zie je de symboliek in je leven? Lekkage in huis? Zegt dat wellicht iets over onverwerkte emoties? Is er gedoe met elektriciteit? Is de energie in jou of om je heen aan het veranderen?

Door je je bewust te zijn van je ingevingen en daar naar te handelen versterk je je intuïtie. Door naar de taal van je lichaam te luisteren en de symboliek in je leven te zien, leer je bewust te leven. Met de amethist geef je jezelf een training intuïtieve ontwikkeling. 

Misschien valt deze kaart voor jou omdat je weinig tijd voor jezelf lijkt te nemen. Je krijgt intuïtieve ingevingen en er is een bepaalde symboliek in je leven maar het lijkt er op dat je niet wilt luisteren en het niet wilt zien. Laat staan dat je er iets mee doet. Geloof je het niet of heb je het niet in de gaten? Het is net of er een postbode aanbelt met een belangrijke boodschap maar je lijkt de bel maar niet te horen. 

Maar misschien valt deze kaart voor jou omdat het advies is meer ontspanning te zoeken. Ofwel is het tijd voor een time out ofwel je leven mag structureel anders worden ingericht zodat meer pauzes worden ingelast. Die pauzes zijn nodig om aan te kunnen voelen wat je wilt of waar je naar toe wilt. Of om intuïtieve boodschappen toe te laten. 

Volgens de tarotkaarten is de rust, ontspanning en de stroming van je intuïtie nodig om je in te laten zien wat je allemaal hebt bereikt. Of wat je in je bezit hebt, terwijl je alleen datgene ziet wat je nu niet hebt. Het is om te voorkomen dat je ofwel zwaarmoedig, moedeloos of neerslachtig wordt. Dat is namelijk helemaal niet de bedoeling. Dat heb je al gehad. Daar ben je al geweest. 
Je bent op weg. Het is alleen spannend en avontuurlijk. Dat is eigenlijk alleen maar wat er aan de hand is. Het is alleen maar spannend. Geef je maar over. Dwars door al die stemmetjes in je hoofd heen, dwars door alle chaos, recht door al je emoties. 

De situatie is al bezig. Kijk maar naar de tarotkaart. Je bent al op weg. 
Dus goed op de tekens letten. En gewoon doorlopen maar.

Tekst en foto: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda