blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van komende week: obsidiaan

Pittig. Maar ook mooi. Met de obsidiaan, de steen die voor transformatie staat, krijgen we de kans van de ene situatie over te stappen naar een andere. We krijgen te maken met een omvorming. Als je er ten minste ook voor kiest. Want iets omvormen of transformeren vinden we over het algemeen niet fijn. Dus zet niet je hakken in het zand, maar ga mee me...t de stroom. Uiteindelijk word je er alleen maar beter van.

De spanning van de obsidiaan komt goed tot uiting in de foto. Het zwarte centrum in het midden van het beeld heeft zijn schaduwzijden aan alle kanten. De kleur rood geeft hierbij het grensgebied aan. Bijzonder hoe door de belichting bij deze zwarte steen de kleur rood zo sterk naar voren komt. Toevallig is het niet dat deze kleuren allebei bij het eerste chakra horen. Aarden dus en gegrond blijven. De thema’s voor de komende week hebben te maken met gezondheid, je goed voelen in je lichaam, zekerheden, financiële kwesties, grenzen stellen, te rigide vasthouden aan en vertrouwen.

Een grote verandering is na afloop altijd fijn. Je verdient dan een schouderklop. Als je er midden in zit is het vaak allesbehalve fijn. Confrontaties met schaduwkanten kan schrikken zijn, maar zet er maar een schijnwerper op. Dan is het al minder eng. Dapper ben je als je het aangaat. Er zijn genoeg mensen die het niet durven, het ontkennen of ervoor weglopen. Spiritueel in het leven staan betekent situaties aangaan voor je persoonlijke groei. Dan is dit de enige juiste weg.

Het kan ook zijn dat een situatie om jouw heen transformeert. Of dit goed of slecht uitpakt zal bij iedereen anders zijn. Als iets goed uitpakt, krijg je met deze obsidiaan het advies juist de schaduwkanten ervan te onderzoeken. Niet zomaar ‘ja’ zeggen of iets voor lief nemen. Ga onderzoeken wat en of er iets achter zit zodat je uiteindelijk volmondig ‘ja’ kunt zeggen. Het is niet zo dat het niet te vertrouwen is. Maar laat je niet verleiden door iets moois of door een leuk bericht alleen. Vraag door zodat je helemaal weet hoe het zit.
Wees dan zelf een obsidiaan!

Tekst: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda