blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van komende week: maansteen

De maansteen geeft aan dat de energie van de aankomende week te maken heeft met intuïtie, gevoel, zorgzaamheid en ontvankelijkheid. Aardse en materiële zaken horen de komende week op de achtergrond. Nemen dit soort kwesties de komen week wel een belangrijke rol in? Dan geeft de maansteenkaart je een signaal om aandacht te blijven besteden aan je intuïtie en aan harmonie. Stel jezelf de komende week regelmatig de vraag: Ben ik te...vreden? Wanneer ben ik tevreden? Hoe kan ik in deze situatie het zo harmonieus mogelijk voor mezelf maken? Wat heb ik dan nodig? Geluk heeft niets met materie te maken. Wel met tevredenheid. Een tevreden mens is een gelukkig mens.
 

De maansteen is de steen van ontvankelijkheid. Blijf dus open staan voor wat of wie er naar je toekomt. Sluit geen deuren deze week, maar haal deze nu juist van het slot af.
Het is ook geen week voor duidelijke statements, keiharde grenzen stellen of een één of ander uithaal. Want ja, soms is dat wel eens nodig. De energie voor de komende week is daar echter niet voor bedoeld. De maansteen is een zuivere steen. Heel puur en oprecht. En met deze energie kan je deze week ver komen.
Als je vanuit innerlijke tevredenheid, heel puur en oprecht anderen tegemoet treedt of handelt, kan niets of niemand je iets maken.
Je bereikt dan het meeste.

De kleur van de foto is oud roze. Een kleur die in de natuur niet zo veel voorkomt. Het is een kleur die iets 'ouds', iets 'klassieks', iets 'traditioneels', kortom iets van vroeger aangeeft. Hmm, wat heeft hiermee te maken dat jou deze week een tevreden gevoel geeft? Museumpje pakken? Een ritueel doen? Of iets eten, iets maken, iets doen wat je vroeger thuis deed en zo leuk vond?
Ik heb besloten mijn sprookjesboeken van vroeger uit de kast te halen. Ik heb als kind zeven prachtige, grote sprookjesboeken gekregen met fantastische tekeningen. De tekeningen triggeren mijn fantasie, intuïtie en creativiteit.
Ik ben nu al tevreden.

En jij? Wat ga jij doen?

Tekst en foto: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda