blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van komende week: gele aventurijn

Met de gele aventurijn gaan we een week in van welzijn en groei. Ongeacht de kleur van de aventurijn is deze steen altijd gericht op ontwikkeling in positieve zin. Het is vooral de kleur die aangeeft waar de essentie ligt bij deze steen.
In dit geval is het de kleur van troost , maar ook van het hogere denken. Maak hier gebruik van in de aankomende week. Als je voor dilemma’s staat, voor keuzes of voor uitdagingen, weet dan dat je de komende week de antwoorden eenvoudig zelf kunt vinden. Als je je ervoor open stelt komen de inzichten vanzelf. Niet twijfelen. Vraag om hulp van boven, ga ontspannen en leuke dingen doen en laat je verrassen. Je kunt op een idee komen waar je niet eerder aan hebt gedacht.
Of kijk naar de kleur en energie van deze foto en laat je inspireren en helpen. Omring je met de energie van de gele aventurijn. Mijn foto’s zijn authentiek, zoals ik het door de lens zie, zo staat het ook op de foto.

Zoals gezegd is het ook de kleur van troost. Misschien ben jij degene die getroost mag worden. Het mag er zijn. Laat je troosten door hen bij wie je je prettig en veilig voelt.
Het kan ook zijn dat je iemand bent die de aankomende week een ander troost. Wees dan een schouder voor de ander en oordeel niet.
Getroost willen worden en in harmonie zijn lijken misschien een contrast. Dat is niet zo. Die arm om je heen of een luisterend oor geven een harmonische sfeer. Het klopt en is in balans. Het lucht op. Dat is de harmonie.

Oorzaak en gevolg kunnen deze week samenkomen waardoor duidelijkheid ontstaat. En of dit nu leuk is of niet, het feit dat je begrijpt dat het één met het ander te maken heeft, is ook harmonie.

“Elke gebeurtenis raakt aan een andere, als draden geweven in harmonie, die de stof vormen waaruit het leven bestaat.” (Don Bradley)

Tekst en foto: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda