blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: olivijn

Ik vind het persoonlijk een pracht van een steen en onder een microscoop wordt de olivijn werkelijk een plaatje! Van de olivijn is nog nooit iemand rijk geworden. En zij die dat wel geprobeerd hebben, zijn bedrogen uitgekomen. Bovendien wordt deze steen alleen maar in kleine stukjes gevonden, veelal op plekken waar boven de grond veel strijd is geleverd. En het is nog wel zo’n vrolijkerd! De grootste olivijn tot op heden is niet groter dan 5 x 6 cm. Die heeft zelfs een museumplek gekregen.

De olivijn (of peridot) geeft ons deze week het advies alleen maar naar ons hart te luisteren. De energie van de komende week lijkt (extra) gunstig als je keuzes maakt vanuit je gevoel. Geld mag daarbij eigenlijk geen rol spelen. Als geld wel een issue is, dan is de kans groot dat dit wordt opgelost of dat het de moeite waard is om er geld aan te besteden. Als je deze week de keuze maakt puur om ergens geld aan te verdienen, zou je wel eens bedrogen uit kunnen komen. Volg deze week je hart en niet het geld.
De steen heeft door het geelgroen een frisse uitstraling. Dat betekent dat de dingen die je de aankomende week vanuit het hart doet verfrissend zijn. En je wordt er blij van. De olivijn ontstaat onder de aardkorst, maar er zijn ook olivijnstenen die vanuit de ruimte op de aarde terecht zijn gekomen. Ook op mars schijnen olivijnstenen gevonden te zijn. Dat betekent dat als je je gevoel volgt, je deze week de dingen ziet zoals je er nog nooit eerder naar hebt gekeken. De steen helpt je min of meer buiten je eigen gezichtsveld te kijken.

De zo typerende kleur groen die bij deze steen hoort, komt door het hoge ijzergehalte. Daarmee zegt deze steen dat je energie toeneemt als je helemaal je gevoel volgt. De olivijn is een echte hartversterker.
Laat je hart spreken deze week!

Tekst en foto: Anneke Agterberg

Anneke geeft een workshop met haar kaarten 'De essentie van edele stenen' op de Kaartdag van 11 oktober a.s. : http://www.a3boeken.nl/nl/agenda/11-10-2014-kaartdag/

 


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen?fref=nf

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda