blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: obsidiaan

Ik vind mijn microscopische foto's van de zwarte stenen zelf altijd erg intrigerend en geheimzinnig, maar ik weet dat er ook mensen zijn die er enigszins bang voor zijn. Het is ten slotte zo zwart. Het kan daardoor iets beangstigends en duisters hebben. De zwarte foto's in het spel 'De essentie van edele stenen' laten zien dat er iets zichtbaar mag worden, iets wat je daarvoor - bewust of onbewust - verborgen hield.

De obsidiaan gaat over grote veranderingen. Transformatie. De obsidiaan werkt als een spiegel die een illusie wegneemt en je de waarheid laat zien. Met deze steen als edele steen van de week betekent het dat de komende week een gunstige tijd is om iets te veranderen wat je moeilijk vindt. Voorbeelden: een karaktertrek, een houding van jezelf, een klus die je moet klaren maar die je niet leuk vindt om te doen. Noem maar op. Zet er eens eens een lichtje op deze week en kom het onder ogen. Misschien is het allemaal wel niet zo erg als je denkt. Ga dus ook vooral niet van het slechtste uit. Toen ik een lichtje op de intens zwarte obsidiaan zette, kwamen er prachtige rode schaduwen vrij. Ik heb geen scheikundige achtergrond en snap ook niet hoe het kan. Maar dat is ook niet belangrijk. Het geeft weer dat als je iets belicht dat heel zwart is (oftewel iets dat voor jou heel donker is) er wel eens iets heel moois uit voort kan komen. Als je het maar aangaat. Het kan je namelijk iets teruggeven wat je bent kwijtgeraakt.

De kaart die ik trek voor de edele steen van de week gaat nooit over het voorspellen van de toekomst. Het geeft de energie weer van de week die komen gaat en waar dat gunstig voor is. Het is aan jou of je er gebruik van maakt.

Laat de foto je helpen bij je proces deze week. Focus op het midden van de foto en laat de obsidiaan je helpen bij het aangaan van de confrontatie.


Tekst en foto: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda