blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: mangaancalciet

Een calciet ontstaat al bij lage temperaturen en heeft allerlei vormen en kleuren. Het is een zachte steen. Dat betekent dat op een schaal van 1 tot 10, waarbij de diamant op 10 staat, de calciet een 3 krijgt. Een zachte steen betekent dat deze op een zachtaardige wijze zijn werk doet.
Deze calciet heeft ook nog eens een lichte zachtroze tint. Hoe zacht willen we het hebben. Dames en heren, mag ik jullie even voorstellen aan het snoepje van de week? De mangaancalciet.

De kleur is dusdanig licht dat die bijna niet op foto te vangen valt. Het gaat deze week om zachtheid. Er kan deze week iets met zachte hand worden weggewerkt. Het gebeurt met zoveel liefde dat er - zonder dat je het in de gaten hebt - meer ruimte ontstaat. Het is heel lief allemaal en heel liefdevol. Of zegt het bij jou iets over een prille liefde?
Het gaat natuurlijk niet met iedereen altijd hetzelfde. Dus als het er bij jou wat minder liefdevol aan toe gaat, vraag jezelf dan af hoe jij de saamhorigheid kunt bevorderen. Weet dat de komende week de energie gunstig is het liefdevol op te lossen.

De roze kleur zegt iets over het kind in jou of misschien wel over je kind zelf. Kinderen zijn creatief en een kind zonder angst heeft geen beperkende overtuigingen. Wat ga jij met je creativiteit doen? Stop je beperkende overtuigingen in een doosje, doe er een mooie strik om en zet deze in de kelder, op zolder of verbrandt 'm gewoon. Denk creatief, alsof alles mogelijk is en laat je verrassen. Hoe stimuleer jij liefdevol je kind deze week met zijn/haar creativiteit? Beperk hem/haar niet met jouw beperkende gedachten.

De liefde die door deze steen wordt gestimuleerd, maakt je kwetsbaar en vergevingsgezind. Je ziet alles een beetje mooier.

Ja. Laten we dat doen. Laten we de wereld deze week een beetje mooier maken.


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda