blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: labradoriet

Een prachtige steen voor gevoeligerds. De labradoriet helpt je om zoveel als mogelijk bij jezelf te blijven zodat er geen energie weglekt en je in je kracht blijft staan. Ik vind het logisch dat deze kaart valt. De aprilmaand is dit jaar een lastige. Vier planeten maken deze maand een belangrijk vierkant in het heelal en deze planeten staan dus tot medio mei aan vier kanten tegelijk aan je te trekken. Dat kost veel energie. Ik ervaar de maand april tot nu toe vooral als een indringende en zuigende maand.

Het advies is jezelf deze week goed te beschermen. Je kent ze wel, de needy’s van deze wereld. Mensen in je omgeving die energie bij je komen tanken. Je voelt je net een Esso station. De labradoriet zegt dat het goed is om heel duidelijk grenzen aan te geven. Geef aan wanneer het genoeg is. Genoeg is genoeg.
Als je zelf veel geeft hebt je het niet altijd bewust door dat het gebeurt. Bewustzijn is het toverwoord. Wees je bewust wat er gebeurd. Op het moment dat er een needy in mijn buurt is, voelt het alsof ik in een soort ‘bulb’ zit. Een soort luchtbel. Alsof ik er niet helemaal ben en de wereld als een film aan mij voorbij gaat. Dat is voor mij altijd een moment om wakker te worden en te realiseren dat er over mijn grenzen wordt gedenderd. Dan word ik geacht iets te doen. Hoe zit dat bij jou?

Ook als je deze week veel inspanningen moet verrichten is het goed te beseffen dat de labradoriet kaart deze week niet voor niets is gevallen. Er kunnen nog zoveel mensen eisen aan je stellen op je werk, thuis en waar al niet meer. Je kunt niet alles tegelijk. Moet het echt allemaal deze week? Moet het echt nu? Kan het alleen op die manier? Bekijk wat er te onderhandelen valt en blijf in je kracht.
Als je ziek bent of net bent geweest, is het ook voor jou deze week van belang om extra op je energie te letten. Doe iets waar je energie van krijgt of doe gewoon niets.

Ik bekijk alles altijd graag van de positieve kant. We krijgen deze week de mooie uitdaging om gevoeligheden om te buigen naar kracht. Da’s mooi man!

Tekst en foto: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/#!/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda