blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: groene calciet

Eeeeennnnn loslaten maar weer...!
De groene calciet is voor mij de basissteen bij uitstek. Als je vooruit wilt in het leven (in je werk, in je relatie of in je persoonlijke ontwikkeling, etc.) zul je iets moeten achterlaten om vooruit te kunnen. Of het nu iets concreets is zoals je baan, of een overtuiging die je tegenhoudt of een liefde die onbereikbaar is, het doet er niet toe. Voor nieuwe kansen op welk vlak dan ook, mag je eerst iets laten gaan.
Ik heb er deze week voor gekozen om er kaarten bij te trekken. Engelenkaartjes. Om je inzicht te geven in waarvoor je het doet. Dus voor welke horizontale rij kies je? Kies eerst intuïtief een rij uit. Lees daarna de betekenissen hieronder.


Hieronder tref je de betekenissen aan. Veel succes weer deze week !

Rij 1
Wat het ook is dat je mag loslaten, weet dat je het doet om hierdoor weer de kracht van visie en actie te krijgen. Deze visie en actie zijn noodzakelijk voor uitbreiding en verbeteringen die ten goede voor je zijn.
Na het oude te hebben losgelaten, begint het eerst met weer een nieuwe visie en een nieuwe richting. De kaartjes geven aan dat de kracht van de maan je hierbij kan helpen. Luister naar je intuïtie of verdiep je in de energie van de maan en maak hier gebruik van. Maak ook gebruik van je dromen of van ingevingen die je krijgt als je net wakker bent. Leg pen en papier naast je bed om dingen op te schrijven als je wakker wordt. Visualiseer ook regelmatig een bal met fortuinlijkheid (en dat is niet alleen geld) die je wilt beschermen. Het kan hier ook om een persoon gaan.
Succes!

Rij 2
Wat het ook is dat je mag loslaten, weet dat het goed is omdat je je tijd dan doeltreffender kan gebruiken. Als je je tijd namelijk efficiënter gebruikt zal op de juiste tijd het juiste naar je toe komen. Nu blokkeer je zelf iets. Het lijkt vooral om herinneringen te gaan die je niet kunt loslaten en vergeving. Los situaties die om een oplossing vragen op met zowel je hoofd als met je hart. Luister naar je gevoel, je weet het antwoord en de oplossing zelf al, maar je hoeft het voor de uitvoering niet alleen te doen. Maak hierbij ook gebruik van de goede raad en hulp van anderen.
Dus besef dat je door heel veel in je hoofd bezig te zijn je de tijd niet meekrijgt voor oplossingen of voortgang. Door het te laten gaan en doeltreffender bezig te zijn, geef je jezelf een push en kunnen zaken in een versnelling komen.
Succes!

Rij 3
Wat het ook is dat je mag loslaten, weet dat je het doet omdat je daardoor iets kan terugvinden dat je verloren bent. Ben je iets in jezelf verloren? Denk terug aan gelukkige tijden om te achterhalen wat je nu mist. Wat is er gebeurd en veranderd waardoor je verlies ervaart? Wat of wie heb je nodig om dit te herstellen?
Of ben je een voorwerp of een persoon verloren? Heb geloof en vertrouwen. In vooral jezelf. Als je er zelf aan toe bent weer vooruit te gaan is het een hulpmiddel om zoveel als mogelijk in het hier en nu te leven. De kaartjes geven het advies je blik op het heden te houden.
Het zou ook kunnen dat je juist zelf voorwerpen of personen mag laten gaan. Wees begripvol en zorgzaam voor jezelf. Wie verdient jouw gevoeligheid en wie maakt er misbruik van?
Succes!

Rij 4
Wat het ook is dat je mag loslaten, weet dat het goed is omdat je er energie voor terugkrijgt en het bovendien van positieve invloed is op je algehele welzijn. Het is tijd om je energie weer in evenwicht te brengen. De kaartjes adviseren rust en gebruik te maken van deze tijd als voorbereiding voor de periode hierna. Tevens willen de kaartjes je attenderen op de geneeskracht van planten en bloemen. Wellicht wordt je aandacht nu getrokken naar Bachbloesem o.i.d. en kan dit een belangrijke bijdrage aan je welzijn leveren. Het kan ook zijn dat het betrekking heeft op een glas extra groenten- of fruitsap tussendoor. Doe vooral waar jezelf een goed gevoel bij hebt. Misschien is dat qua planten, kruiden en bloemen wel iets heel anders dan hier beschreven.
Zo zou het zomaar kunnen zijn dat je nu de rust mag nemen om energie en voorbereiding te stoppen in planten en bloemen waarmee je anderen kunt helpen. Je weet het zelf het beste.
Succes!

Rij 5
Wat (of wie het ook is...) dat je mag loslaten, weet dat je dat doet om opluchting te ervaren en jezelf de kans te geven ware liefde te vinden. Dit kan zowel op een liefdesrelatie of een andere relatie slaan.
Deze engelenkaart wil je er sowieso aan herinneren dat ware liefde een gelijkwaardige relatie is die wederzijds door twee mensen wordt gedeeld. Jij weet zelf of daar sprake van is of niet. Het advies is realistisch te zijn en vooral eerlijk naar jezelf. Luister naar je innerlijke stem. Is je situatie een illusie of werkelijkheid? Doen alsof en stilte lossen beiden niets op. Het is tijd om eerlijk te zijn. Versterk je zelfvertrouwen en spreek de waarheid uit vanuit je hart. Echte vrienden en geliefden luisteren ernaar en respecteren dit. Is er geen respect voor? Dan weet je genoeg.
Succes!


Tekst en foto: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen?fref=nf

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda