blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: de herkimer diamant

De steen dankt zijn naam aan zijn eerste vindplaats, te weten de Herkimer County in New York. Het is geen echte diamant, het is een bergkristal plus. Net even ietsje harder, net even iets meer helder. De bergkristal groeit in een cluster en heeft daardoor aan één kant een punt. De Herkimer diamant groeit alleen en kan daardoor aan beide kanten een punt ontwikkelen.

Met deze kaart die ik voor de komende week heb getrokken, wordt het een week waarin we de mogelijkheid krijgen ons vrij te voelen en een gevoel van bevrijding te creëren. Als je het zo niet voelt (of nog niet voelt), vraag je dan af hoe dit komt. Waar zou je je het beste van kunnen bevrijden om jezelf meer te kunnen ontwikkelen en te kunnen doorgroeien? Wat (of wie) houdt jou tegen? Soms is het goed bepaalde mensen even op afstand te houden of zelfs afscheid van te nemen. Is er een situatie waar je in zit die je beter kunt loslaten? Beperk jezelf niet door te denken dat een verandering niet mogelijk is. Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Natuurlijk zijn er situaties waarin je niet altijd zomaar een keuze lijkt te hebben. Je kunt je nu eenmaal niet zomaar bevrijden van een ziekte of van financiële zorgen. Zo zijn er nog wel meer dingen te bedenken. In zulke situaties gaat het om accepteren dat iets is zoals het is en doen wat je kunt doen. Wellicht is het hierbij goed je eens af te vragen of je je wel van een bepaalde angst zou kunnen bevrijden. Dat kan al veel schelen. Je kunt je niet bevrijden van zorgen, maar wel voor de angst die daarmee gepaard gaat. Angst kan je verlammen en je leven beheersen en dat is verre van een bevrijdende ervaring. Wat zou je kunnen doen (of wat heb je nodig) om van de vrees meer over te hellen naar hoop? Hoe zou je het in ieder geval meer in balans kunnen krijgen?


Tekst en foto: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda