blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: chrysocolla

Chrysocolla geeft aan dat de energie de komende week gunstig is voor contacten met anderen. De invloed die je op anderen kunt hebben en zij op jou, is heel positief te noemen. Er is sprake van gelijkwaardigheid in de communicatie.

De prachtige heldere kleur van deze steen geeft aan dat je het meest voor elkaar krijgt als je maar zo helder mogelijk bent. De kleur is helder en krachtig en dit betekent dat in de communicatie sprake is van duidelijkheid, helderheid en eerlijkheid.
Spreek vanuit jezelf. Gebruik geen taal die je door anderen is opgelegd en zeg geen dingen zoals je het is voorgekauwd. Praat vanuit jezelf en vanuit je hart in de ik-vorm en luister ook naar de ander. Geef de ander aandacht, dan is er ook aandacht voor jou.
Luisteren is een kunst op zich. Meestal doen we alsof we luisteren maar zijn we in ons hoofd bezig te bedenken wat we later in het gesprek nog willen zeggen. Is dat wel een ècht gesprek? Ja, formeel misschien wel, maar er is geen contact, geen echte verbinding. In mijn beleving is het niet meer dan dat ieder zijn zegje doet. Soms gaat dat zo en dan zal dat zijn reden hebben. Maar deze week levert het je het meest op als je het anders doet. Het komt je nu of later ten goede.

Bij het woord 'communicatie' denken we altijd aan spreken. Het is echter meer dan dat. Denk ook maar aan non-verbale communicatie.

Zoals gezegd is de komende week gunstig voor goede contacten met anderen. De chrysocolla kaart geeft aan dat het op dit moment belangrijk is om je goed op anderen af te stemmen. Maar jij bepaalt of je dat wilt. Vraag jezelf in het contact met anderen deze week af wat je wilt. Wil je je zin hebben, wil je een statement maken of wil je in het contact met anderen verder komen? In het laatste geval betekent dat soms ook dat je weet wanneer je het beste kunt zwijgen en iets voor je mag houden...

Tekst en foto: Anneke Agterberg

 


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen?fref=nf

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda