blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: chalcedoon

Als je de tekst op de kaart leest zou je denken dat we collectief in een of ander verdriet schieten. Nou dat valt gelukkig wel mee. Als je zelf kaarten schudt en deze kaart valt je toe, dan zal het ongetwijfeld zo zijn dat je op dat moment ergens verdrietig over bent of dat je bent overvallen door een melancholisch gevoel. Want zo werkt het als je kaarten trekt. Synchroniciteit.

Een chalcedoon is net als de onyx een agaatsoort. De chalcedoon is de melkachtige laag die je goed in een agaatschijf ziet en die de verschillende lagen van de agaat met elkaar verbindt.
Een chalcedoon staat daarom naast het thema 'healing' ook voor 'verbinding'. En als agaatsoort gaat het in dit verband ook nog eens om 'versimpelen en eenvoud'.

Dit kan het volgende betekenen:

1. Deze kaart valt op moederdag. Als je je moeder niet meer hebt of niet meer ziet, of je hebt juist als moeder een van je kinderen moeten laten gaan, kan het zijn dat je door deze dag wordt overvallen door melancholische of verdrietige gevoelens. Dan gaat het nu over jezelf troosten.
Wellicht is het niet zo zwaar, maar word je door deze dag (of door iets anders) gewoon herinnerd aan hoe het vroeger was in je eigen gezin of het gezin waar je vandaan komt.

2. Wellicht vind je het lastig iets uit te spreken of te zeggen. Iets wat je raakt. Weet dat het je zo zou kunnen helpen als je uitspreekt wat je op je hart hebt. Durf je niet omdat je bang bent dat er tranen bij komen kijken? Nou en? Dan weet die ander gelijk hoe hoog het zit en kan hij/zij daar rekening mee houden. Hoe kun je het lichter maken voor jezelf?

3. Misschien zit je in een situatie waarin je niet wilt terugvallen in een oud patroon. Je wilt afrekenen met een oud zelfbeeld alhoewel er soms nog iets om de hoek lijkt te komen waardoor je bang bent terug te vallen. Dat is gewoon een test. Je bent niet meer je oude 'ik'. Vooral vrouwen koppelen situaties aan een bepaald gevoel. Dus krijg je altijd dat gevoel terug als zich weer een dergelijke situatie voordoet. Maar je bent dat niet meer. Dat gevoel is oud. Hoe kun je je situatie versimpelen en het niet meer zo zwaar maken?

4. Wellicht ben je deze week ergens de verbindende factor. De schakel in een groep of tussen twee mensen. Je weet mensen of situaties aan elkaar te verbinden cq te koppelen. Daardoor ontstaat voor hen of voor jou iets wat de situatie eenvoudiger maakt.


Tekst en foto: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda