blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: carneool

We hebben de carneoolenergie voor de komende week. En dat is altijd een fijne energie. In een dergelijke week zijn gedachtekracht en overgave het thema dat zich op verschillende manieren kan uitwerken. Zo heb ik in een carneoolweek bijvoorbeeld geheel plotseling mijn lieve kat Kitty gekregen, nadat ik al maanden in mijn hoofd bezig was geweest met wel/geen huisdier. Wel/niet in een dierenasiel werken. In de carneoolweek besloot de kosmos dat het kennelijk toch tijd was voor een poes. Ze werd letterlijk in mijn schoot geworpen. Wees met deze energie dus gewaarschuwd wat je eerder gewenst hebt!

In een week of periode met deze energie is het ook heel mooi om juist je gedachten te vormen en met je hele energie bezig te zijn met wat je graag wilt. Dus een mooie tijd om je met het voortraject bezig te houden. De reden dat ik de insluitsels niet scherp voor de lens krijg (zie de PS) is omdat de carneool hiermee zegt dat je je niet moet bemoeien met hoe het eruit moet komen te zien. De kosmos (of je levensenergie) bepaalt dat. Die weet wat je nu als eerste nodig hebt en via welke weg dit het beste voor jou is. Dat kunnen wij helemaal niet weten. Dus lieve controlfreaks, droom, wens, doe rituelen of zing er van mij part over, maar laat het verder maar los. We mogen in de overgave. ( Eng hè? )

En oh ja. Mocht je deze week last hebben van een ‘het glas is half leeg in plaats van half vol’ week, dan is er de carneool die je bij dezen even op de schouders tikt om je te laten weten dat dit ook gedachtekracht is... Dus: andersom! Met zijn warme oranjerode gloed geeft de carneool je hierbij een seintje dat je je gedachten in dat geval met warmte positief mag omdraaien.


PS In mijn kaartspel 'De essentie van edele stenen' is een foto opgenomen van een ruwe carneool, want ik krijg het niet voor elkaar om een mooie foto te maken van een prachtige oranjerode halfdichte steen die geslepen of getrommeld is. Dan krijg ik dus foto’s zoals je hieronder ziet. Niet dat deze kleuren niet prachtig zijn, maar ik vond het destijds niet passend in het spel.
Een oneffenheid of insluitsel in een steen is voor mij altijd iets om dankbaar voor te zijn, omdat ik dan de mooiste foto’s kan maken. Dan is er ten slotte iets spannends te zien. Maar, dat lukt bij de carneool ook niet. Ik krijg die zwarte plekken en andere insluitsels niet scherp.


Tekst: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen?fref=nf

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda