blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: bronziet

De bruine en gouden tinten van de bronziet geven je een warm gevoel. Dergelijke kleuren komen ook terug in bijvoorbeeld de tijgeroog of de pietersiet. Stenen met een dergelijke kleurschakering willen je een beschermd en vertrouwd gevoel geven. Als je ineens als een blok valt voor een dergelijke steen of deze kaart komt naar voren in het kaartspel, dan geeft dit aan dat er ergens angst of onzekerheid is voor iets en dat je je beschermd wilt voelen.

In dit geval zegt de bronziet dat wij ons veilig mogen wanen om zaken uit te spreken. De kaart van de bronziet helpt ons te herinneren dat we op een empatische manier voor onszelf kunnen en mogen opkomen. We mogen staan voor wie we zijn. Deze steen maakt ons wat minder kwetsbaar.

Als in de foto vooral de kleur beige voor jou aanwezig is, dan heeft het ‘voor jezelf staan’ deze week bij jou vooral de betekenis van opruimen en loslaten. Wat doet er toe en wat niet? Je bent bezig zaken een plek te geven en opnieuw te beginnen.

Als je de foto vooral ‘bruin’ vindt, kan het zijn dat je wordt getriggerd aan bepaalde dogma’s te werken. Het mag iets minder rigide in denkpatronen. Wat win je ermee om alles bij het oude te laten en je mening niet te herzien? Waar ben je bang voor?
Maar het kan ook zijn dat die ander zo halsstarrig vasthoudt aan bepaalde kwesties. Met de bronziet kun je vriendelijk assertief zijn, dus omhels de ander vanuit je gedachten (of letterlijk) vanuit je ziel, maar laat je wel horen!

Vind je dat de kleuren van de foto vooral goudtinten zijn? Laat zien wie je bent door een beroep te doen op je eigen wijsheid. Je weet dan zelf heel goed hoe je de kwestie moet aanpakken. Geef op jouw manier vorm aan wie je bent.

Ja, het is een uitdaging deze week. Maar wel een mooie hoor!

 


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda