blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: aquamarijn

Aqua Marina. Zeewater. Het verhaal gaat dat deze steen met ruige zeemannen meeging om hen te beschermen tegen de gevaren van de zee. Met een microscoop lijkt het of deze steen ons een kijkje onder water gunt. Met zoveel water mag het duidelijk zijn dat het bij deze steen om gevoel gaat. Gezien de blauwe kleur is de verdere vertaling dan snel gemaakt: het uiten van gevoel. Met de aquamarijn mag je je vrij voelen om je te uiten zoals je wilt.

Deze week is de energie dus gunstig om op wat voor manier dan ook je gevoel tot expressie te brengen. Het kan zijn dat je goed gemotiveerd ben om te zeggen wat je vindt of wilt. Je vindt de juiste woorden. Je durft met de aquamarijn voor je mening op te komen en je kunt duidelijk en helder zijn. Emotionele reacties van jezelf of van anderen weet je te verkoelen. Als je dus naar iemand iets duidelijk wilt maken, doe dit dan deze week.

Met de aquamarijn ben je ook goed in staat om je op een creatieve manier te uiten. Deze steen helpt je om je gevoel naar iets creatiefs te vertalen. Dat kan van alles zijn: van boetseren, kleien, schilderen, beeldhouwen tot fotografie, schrijven, dansen, toneel etc etc. Dit betekent dat de crea bea’s en kunstenaars onder ons de aankomende week wel eens een boost zouden kunnen krijgen. Schrijf je veel? Dan ga je volgende week ineens als een speer! Schilder je? Maak je borst maar nat. Wat je ook doet, het is een week van inspiratie. En laat je fantasie maar gaan, beperk jezelf niet.

Als je van jezelf vindt dat je helemaal niet zo creatief bent, weet dan dat je deze week wellicht op een creatieve wijze iets weet op te lossen. Of doe juist iets creatiefs (en oordeel er niet over...). Juist door creatief bezig te zijn komen de oplossingen naar jou omdat je anders gaat denken. Maak desnoods heel simpel een collage over je vraagstuk of probleem. Er zou zomaar een opening of oplossing in je kunnen opkomen als je daar mee bezig bent.

‘Kunst is een impressie van een expressie” (L. Harbers)

Tekst en foto: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda