blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De edele steen van deze week: agaat

Een agaat is opgebouwd uit verschillende lagen. Dit betekent letterlijk dat we deze week laagje voor laagje aan iets mogen werken. Waarmee je ook bezig bent, wat je thema of vraag ook is, met de agaat krijg je het advies iets stap voor stap aan te pakken.
Daarnaast adviseert deze edele steen kaart om het voor jezelf zo eenvoudig mogelijk te houden. Maak het voor jezelf zo simpel als het maar kan deze week.
De kracht ligt nu in de eenvoud.

Als je in een gecompliceerde situatie zit en je omstandigheden zijn complex, dan lijkt er een hele eenvoudige oplossing te zijn. Denk dan aan de zin: minder is meer. Dat betekent dat je niet niet harder moet werken om iets voor elkaar te krijgen, maar juist minder. Niet nog meer je best doen, maar juist een stapje terug. Zet ook gelijk je verwachtingenknop even uit, dan kun je ten minste geen teleurstellingen hebben. Dat lijkt voor nu het beste.

Heb je vorige week de inzichten gehad voor jezelf die de sugiliet aangaf? Ga dan deze week niet gelijk als een dolle aan de gang, maar bereid je goed voor! Zoals gezegd stap voor stap. De planeet Mercurius loopt retrograde, dus ook vanuit astrologisch aspect is het goed jezelf eerst goed voor te bereiden alvorens echt aan de gang te gaan.
Overigens merk ik altijd dat veel mensen lichtelijk paniekerig worden als ze horen dat deze planeet retrograde loopt. Ik heb zelf een andere mening. Als je de energie snapt (en dat geldt ook voor edelstenen, mijn kaarten en tarotkaarten) dan snap je hoe je er je voordeel uit kunt halen. Deze planeetstand is goed om te evalueren, op te schonen en op te ruimen. Niet full speed ahead met een project, maar goed voorbereiden of nu juist tussentijds evalueren. Ook het verleden hoort bij mercurius retrograde, dat wil zeggen iets helen uit het verleden of contact hebben met mensen uit het verleden. Ik ben zelf deze week ook benaderd door een collega met wie ik 20 jaar geleden heb samengewerkt. En ja, ik moet ook opruimen en ordenen, Wat ik dus al de hele dag heb uitgesteld. Constateer ik maar weer eens.....


Tekst en foto: Anneke Agterberg


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda