blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De duivel, de weg en de gele aventurijn

Voor de komende periode trok Anneke Agterberg de kaarten van De Duivel uit de tarot, De Weg uit de Lenormand en de Gele Aventurijn uit haar eigen kaartspel De Essentie van Edele Stenen. 
De kaarten zeggen iets over:
- het nemen van een beslissing;
- het maken van een keuze;
- een andere weg inslaan.

De beslissing (of die andere weg) heeft te maken met iets waar je het gevoel bij hebt dat je ergens aan vast zit. Iets waar je niet van los komt. Gevoelsmatig of concreet. Het gaat gepaard met een bepaalde angst. En uiteraard, afhankelijk van het onderwerp, is die angst bij de één groter dan bij de ander. 
Het hoeft helemaal niet iets te zijn wat zich deze week voordoet. Het kan iets zijn wat je al veel langer met je meedraagt en wat altijd op de achtergrond aanwezig is. Dat de kaarten er nu over gaan zegt alleen maar dat het tijd is om er iets mee te doen. Dat je nu zover bent (in staat bent)om hier nu de confrontatie mee aan te gaan. 
Het is tijd.

Je gevoel is je adviseur, maar angst heeft daar niets mee te maken. Angst zit in je hoofd en kan weliswaar om je hart slaan, waardoor het misschien lijkt (voelt) alsof het je gevoel is. Maar dat is het niet. Angst heeft te maken met doemscenario’s of ervaringen uit het verleden. Dat die doemscenario’s zich zullen voordoen of dat het verleden zich herhaalt ligt nergens vast. 
Het is geen zekerheid. 
Het is niet waar. 
Het is dus geen reden om dat je leidraad te laten zijn. 

Die duivel kan er misschien gevaarlijk uitzien, maar dat valt allemaal wel mee. Het is maar net hoe je ‘m aanpakt. Daag ‘m maar een beetje uit! Laat je meest aantrekkelijke zelf zien aan de duivel. Je vangt meer vliegen met honing dan met azijn. Ga de confrontatie op een positieve manier aan. Flirt met ‘m! Misschien verrast hij je dan wel op een hele verrassende en positieve manier. 

Wees blij dat die duivel nu voorbij komt. Iets dat al langer bij je speelt, waar je tegenop ziet, wat je misschien wel heel leuk lijkt maar wat ongelofelijk spannend is, wat je beperkt, waar je bang voor bent, wat je beheerst op een minder positieve manier, kan zich nu echt gaan veranderen.

De aventurijn kaart laat weten dat voor alles een tijd en een plek is. Hiervoor kon je deze kwestie nog niet aanpakken, er waren nog zoveel andere dingen die aandacht vroegen, op het emotionele vlak of concreet. Er is dus ook nergens een schuldgevoel voor nodig. 

Wat het ook is: doe het! Neem die beslissing of sla die andere weg in. 
Doe het voor jezelf. Wees lief voor jezelf.
Omdat je het verdient. 

Trouwens:
Als ik je kan helpen anders te kijken, dan kun je bij mij een coachsessie aanvragen. We kijken dan samen op een holistische manier wat er bij je gebeurt en wat je nu het beste kunt doen. We doen dat in een gesprek en met oefeningen.

 

Tekst: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda