blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Carneool - de edele steen voor de komende week

De foto is gemaakt van een stukje ruwe carneool. De carneool staat voor mij voor overgave. Als je goed kijkt, is het net of in de linker bovenhoek een energieveld ontstaat dat zich met enkele golven verspreid naar de rechterkant van de foto. Dat is jouw gedachtekracht, levensenergie, kosmische energie, hoe je wilt.
 

De oranjerode kleur is een naar buiten gerichte kleur. Zo van “ik ga dat wel eens eventjes regelen. Ik doe dat wel en ga wel even voorop." We gaan nu met z’n allen afspreken dat we dat vanaf deze week niet meer gaan doen. Oké? Want bij de carneool is het niet de bedoeling dat jíj voorop loopt maar juist je levensenergie. De kosmische energie, die mag voorop. Die mòet voorop. ...

Je mag dromen, fantaseren, je gedachten de vrije loop laten. Kortom, de kosmos laten weten wat je wilt. Maar je mag niet met je wilskracht de boel sturen om het een bepaalde kant op te loodsen. Jij weet niet wat de kosmos voor jou in petto heeft. En als jij als lekkere controlfreak de hele boel wel weer eens eventjes regelt, raakt het hier boven in de stress. Dan ga je dwars tegen alle plannen in die de kosmos met je voor heeft. En dat is een heel gedoe. Voor de kosmos.

Moeten ze jou weer afremmen, blokkades op je route werpen omdat je de verkeerde kant op loopt. Je in je nekvel pakken en terugzetten. Zit jij vervolgens weer gefrustreerd op de bank, chagrijnig, huilen, boos en dan bij voorkeur ook nog klagen dat je niet weet wat het leven met je voor heeft.…ja, die is leuk hè?

Wat je wel mag? Je mag wel van alles wensen, bedenken, dromen, fantaseren, willen, roepen en vragen. Je mag vast doen alsof het er al is en daar mag je dan een feestje over vieren. Ja, je mag vast gaan juichen bij de voordeur! Je mag er in je tuin of op het balkon naar zwaaien. Met twee handen. Om het welkom te heten. Je mag over je dromen en je plannen lezen, schrijven, films kijken, naar anderen luisteren, moodboards maken, in etalages kijken en op internet van alles overal opzoeken. Voor mijn part ga je er een aria over zingen. Maar één ding: je mag je er nooit in mengen.

 

Tekst: Anneke Agterberg
Kortom, tip voor de komende week: BEMOEI JE D’R NIET MEE!


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda