blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Bruikbaar - recensie

Voor de Wiccan Rede online van Beltane 2012 recenseerde Jana het boek 'Goden en sjamanen in Noordwest-Europa'. Het eerste boek van Linda Wormhoudt dat al weer vier jaar geleden verscheen.  Een bruikbaar boek voor iedereen die zich wil verdiepen in magie, seidh, seidr, of andere vormen van toverij, zowel voor heksen, dru:iden en sjamanisten als mensen die liver geen etiketje op zichzelf willen plakken...

Sjamanisme is waarschijnlijk de oudste manier van leven en denken. Maar het is niet alleen iets uit het verleden of van ver weg. In dit boek verkent Linda Wormhoudt de sjamanistische traditie van Noordwest-Europa, van Germanen, Kelten, Scandinaviëers, Sami heksen. Ze beschrijft het levenswiel, de elementen, rituelen, krachtdieren en krachtvoorwerpen. We leren niet alleen hoe anderen bomen vereerden, planten gebruikten en met dromen omgingen, maar ook hoe we dat zelf kunnen En hoe sjamanisme gebruikt kan worden voor genezing en hoe we de kracht van onze stem kunnen gebruiken. Linda leert ons de voorouders en de nazaten kennen, en praat over de dodenwereld en over hoe we stervenden en overledenen kunnen helpen.

De prachtige illustraties en de vele gedichten en rijmpjes ondersteunen het verhaal. Zowel daar waar het gaat om uitleg over de geschiedenis en gebruiken uit het verleden, als waar het gaat over hoe je nu, zelf, sjamanistische technieken kunt gebruiken. Want het is niet per se nodig om de rituele gebruiken van onze voorouders te kennen, en niet wenselijk om gebruiken van anderen over te nemen, maar wel heel goed mogelijk om nieuwe rituelen te scheppen die passen bij de huidige tijd. Het boek is bruikbaar voor iedereen die zich wil verdiepen in magie, seidh, seidr of andere vormen van toverij, zowel voor heksen, druïden en sjamanisten als mensen die liever geen etiketje op zichzelf willen plakken, maar gewoon magisch werk willen doen of hun eigen voorouders en het landschap om hen heen willen leren kennen.


http://www.silvercircle.org/wiccanrede/wordpress/?p=3312

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

14/05/2019 De volle maan van 18 mei 2019
13/05/2019 Een uniek energetisch opstellingenspel - recensie
04/05/2019 De nieuwe maan van 5 mei 2019
02/05/2019 Welk effect heeft de omgeving op jou?
 

Agenda