blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Ben jij een pionier voor de nieuwe Aarde?

Zeer verrast was ik, toen ik dit voorjaar werd uitgenodigd mijn bijdrage te leveren aan 'Aardevrouwen spreken'. In het boek, dat 22 september aanstaande verschijnt, geef ik samen met twaalf andere Aardevrouwen mijn visie op de nieuwe tijd en de nieuwe Aarde. In de omschrijving van een Aardevrouw door samenstelster Manon Tromp kon ik mezelf volledig herkennen, dat was niet de verrassing. Maar dat ik herkend werd als zodanig, daarover was ik blij verrast: het is een grote erkenning van al mijn inspanningen om te worden wie ik ben.

Als jij net als ik coach, trainer, therapeut bent of dat heel graag wilt zijn, word je waarschijnlijk in deze tijd behoorlijk uitgedaagd op alle vlakken: niet alleen in je werk, maar ook in je relatie, gezin, financiën en op het gebied van gezondheid. Weet je al dat dit allemaal gebeurt omdat je een pionier bent op weg naar een nieuwe Aarde? Je hebt geen keus, je moet erdoorheen. Het is net als geboren worden: terug is geen optie. En het is de bedoeling dat je de wijsheid van je ervaring doorgeeft aan anderen, zodat het hun gemakkelijker afgaat. Doe je dat niet, dan verlep je vroeg of laat.

Gelukkig gaat het ook voor jou een stuk gemakkelijker als je je overgeeft. Er is een grote verandering gaande in de wereld en in de Kosmos die ervoor zorgt dat we steeds gemakkelijker kunnen creëren wat we willen: wat je aandacht geeft groeit als kool. En je hoeft het niet alleen te doen. Er is veel begeleiding vanuit de spirituele wereld en die mag je met beide handen aannemen.

Het is hoog tijd dat je de hemel op aarde brengt door te zijn wie je bent en door wat je professioneel te bieden hebt. Hiervoor is niet alleen een hoog bewustzijn nodig, maar ook een diepe gronding. Het bewustzijn heb je nodig om het grote plan te overzien en afstand te nemen van je eigen drama. Zonder diepe gronding is het onmogelijk de beste versie van jezelf te manifesteren op Aarde. Dan blijf je zweven en dromen. Dat merk je bijvoorbeeld als het je maar niet lukt om alles wat jij te bieden hebt voor het voetlicht te brengen en een gezonde praktijk als coach, trainer of therapeut neer te zetten. Of als je wel wilt, maar niet durft of expert bent geworden in het verzinnen van uitvluchten.

Heb je het idee dat je veel meer te bieden hebt dan er op dit moment uitkomt? Dan is het tijd dat idee in jezelf te erkennen. De enige stap die je dan nog hoeft te maken is het daadwerkelijk doen. In het boek 'Aardevrouwen spreken' geef ik hiervoor een aantal praktische tips. Ik kan je alvast vertellen dat ik heb ontdekt dat blokkades die je tegenhouden niet echt bestaan. Hooguit ben je onzeker over of wat jij wilt echt mogelijk is, waardoor je oude verhalen en patronen blijft herhalen.

Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat wat jij wilt echt mogelijk is als je:

  • een positieve levenshouding aanneemt;
  • open staat voor verandering;
  • er zelf ook vanuit gaat dat wat je wilt echt mogelijk is;
  • doet, in plaats van probeert;
  • je laat helpen vanuit de spirituele wereld;
  • doorzet.

Op 22 september kun je alvast beginnen. Meld je aan voor 'een Aardige dag'. Deze dag kun je luisteren naar en spreken met Aardevrouwen. Er is een informatiemarkt en je kunt deelnemen aan 'Haal de toekomst naar je toe' en andere ervaringsactiviteiten. 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda