blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Amazoniet en de Koningin

Voor de komende week trok ik de kaart van de amazoniet uit mijn eigen kaartspel 'De essentie van edele stenen' en de kaart van de Koningin uit de Archetypekaarten van Caroline Myss. 

Ik hield mijn adem in toen ik een archetypekaart trok. Die zijn namelijk niet voor de poes. Archetypen als bullebak, leugenaar, saboteur, hoer, exorcist, femme fatale….ja hoor, ze komen allemaal voor. Ik hield mijn hart vast en hoopte dat ik niet iedereen hoefde uit te leggen dat we met een kaart als hoer echt niet de prostitutie in hoeven..... 
Uiteindelijk werd het de koningin. Godzijdank.

De combinatie van de kaarten betekent: Wees authentiek en een autoriteit op jouw gebied vanuit je vrouwelijke energie. Meesterschap. 

Het advies is om deze week vooral alles op je eigen manier te doen. Of het nu om werk gaat of om een thuissituatie. Het is raadzaam te zorgen dat je jezelf bent. Hoe, waar en wanneer ben jij het meeste jezelf? Wees er op alert dat je niet teveel bij jezelf vandaan gaat om een ander een plezier te doen bijvoorbeeld. Of om zo de touwtjes in handen te kunnen houden.
Zorg dat je als een koningin regeert vanuit je vrouwelijke energie (dat geldt ook voor mannen) en niet vanuit autoritair gedrag en controle. Een autoriteit zijn en je autoritair gedragen zijn echt twee verschillende dingen. En als je te druk bent om iets onder controle te houden, gaat er ook iets niet goed. Controle is hoofd en heeft weinig met vrouwelijke energie te maken.

Mannelijke energie is vormgeven aan iets waardoor je een bepaald doel kunt bereiken door te focussen. Actie stoppen in iets. Het is een scheppende energie. Daadkracht en ondernemend zijn hoort hier allemaal bij. 
Manifesteren is mannelijke energie. 
Even voor de duidelijkheid: daar gaat het deze week dus allemaal niet om. 

Wat kunnen we volgens de kaarten juist beter wel doen? Je kunt nu juist jezelf vinden en een autoriteit zijn door eerst goed te luisteren naar je verlangen en je intuïtie. Wees nieuwsgierig naar wat je gevoelsleven wilt of vraagt. Open je hart en verbind je vanuit je emotionele kant met de ander. Je bent een autoriteit door thuis en op je werk te handelen vanuit verlangen. Waar verlang je naar? Gebruik je creativiteit samen met je intuïtie, je warmte en liefde. 

Voorbeeld: Heb je een plaatje in je hoofd en lijkt het niet volgens het plaatje te gaan? Laat dan maar gaan. Dan is het kennelijk gewoonweg niet de bedoeling. Schiet niet in de controle- en dominantie modus met daarbij behorende reacties tot gevolg die ook nog een verkeerde indruk achter kunnen laten. Waar ben je bang voor als iets anders gaat dan dat je had gedacht of gehoopt? Wat nou als die situatie uiteindelijk echt beter voor je is? 
Sterker nog, de amazoniet kaart zegt dat je dan veel meer bij je eigen identiteit komt. En dat is logisch. Ook al voelt dat nu niet zo, dat is wel het geval. De touwtjes in handen houden is reageren op de buitenwereld. Jouw unieke zelf zit van binnen. En wat wil zij/hij eigenlijk? Wil die echt hetzelfde als de acties die je aan het ondernemen bent?

Keer terug naar binnen, ècht naar binnen en luister goed naar wat je intuïtie je ingeeft. Ga daar weer mee verder. 

Leve de Koningin deze week!

Tekst en foto: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda