blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Agaat - de energie van deze week

Ik heb wel wat met de afdruk van de agaat. Het is namelijk één van de eerste afdrukken die ik maakte. Ik was toen zo onder de indruk wat ik allemaal zag als ik (half)edelstenen ging uitvergroten!

Van deze foto van de agaat krijg ik altijd associaties met het universum. Van ruimte en van oneindigheid.
Er is zòveel dat er niet veel van nodig is. Van wat dan ook. Er is genoeg. En het is er al.
Dat is stof tot nadenken.....

Geef de aankomende week iets de ruimte. Juist niet door er veel aandacht aan te besteden, maar juist heel weinig. Soms moet je even afstand van iets nemen om het juiste overzicht en inzicht te krijgen. Je hoeft niet direct iets op te lossen of een antwoord klaar te hebben. Soms mag iets uit zichzelf ontstaan. Het is er al. Bekijk het van een afstand en creëer hiermee ruimte om iets op een andere manier te doen of om het op andere wijze opgelost te krijgen.
Door ergens verwachtingen aan te koppelen, valt het altijd tegen als het anders is dan je dacht of dan je hoopte. Door te accepteren dat het nu niet anders kan zijn dan het nu omdat je het verleden nu eenmaal niet terug kunt draaien, kun je je juist daarna laten verrassen. Als er geen verwachtingen zijn, kun je eenvoudiger meeveren met wat zich aandient.
Dat is waar het om gaat deze week: eenvoud. Versimpelen.

Neem een getal van 1 tot 9 in je hoofd (wat komt het eerste in je op?) en lees hier onder de kruisjes waar het bij jou mee te maken kan hebben.

Ik wens je een week vol ruimte en eenvoud!
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
1. Zou de sleutel te maken kunnen hebben met het leren van een nieuwe vaardigheid? Zou een cursus, training, workshop, een boek, begeleiding of een lezing je wellicht kunnen helpen en het eenvoudiger voor je kunnen maken?

2. Zou de sleutel te maken kunnen hebben met een goede concentratie? In hoeverre zou je je situatie eenvoudiger en makkelijker maken als je je er helemaal op zou focussen? Wat heb je nodig om dat te kunnen doen en hoe kun je dat in de praktijk brengen?

3. Zou je het jezelf niet eenvoudiger en makkelijker maken als je eens om advies zou vragen aan een ander? Wie zou je eens om goede raad kunnen vragen? Je hoeft het niet alleen te doen.

4. Zou je het jezelf niet eenvoudiger en makkelijker maken als je een bepaalde situatie eens liet rusten? Wat zie je als je er afstand van neemt en gewoon eens afwacht wat er dan gebeurt?

5.Zou je het jezelf niet eenvoudiger en makkelijker maken door iets openlijk te bespreken? Misschien ervaar je opluchting en ben je daarna iets kwijt wat wat je dwars zat. Of je krijgt je een geweldig idee of je kunt iets op een andere manier bekijken.

6. Zou je het jezelf niet eenvoudiger en makkelijker maken als je gewoon kon vertrouwen dat het wel goed kwam? Als je anderen niet kunt vertrouwen, vertrouw je jezelf dan wel? Kan iets echt alleen maar goed gaan als jij je er mee bemoeit? Wat zou er gebeuren als het anders gaat dan zoals jij voor ogen hebt, maar het wel gewoon goed gaat? Wat gebeurt er dan?

7. Zou je het jezelf niet eenvoudiger en makkelijker maken door een hele andere richting te kiezen? Waarom steeds opnieuw proberen en er steeds weer achter te komen dat het niet wil of dat het niet werkt? Als het voor je bestemd is, gaat het daarna vanzelf. Moeiteloos. En? Gaat het moeiteloos?

8. Zou je het jezelf niet eenvoudiger en makkelijker maken als je in contact kwam met nieuwe mensen? Mensen met dezelfde interesses, hobby, geschiedenis of levensinstelling? Wat zou je kunnen doen om die mensen tegen te komen?

9. Zou je het jezelf niet eenvoudiger en makkelijker maken door een (berekend) risico te nemen? Je kunt je keuze wel uitstellen omdat je niet weet of het de ideale situatie is, maar dat weet je nooit door te blijven wachten. Je hebt nooit een verkeerde keuze gemaakt als je ergens met de juiste intentie over hebt beslist. Als het daarna toch anders loopt dan je dacht, wat belet je dan om weer een nieuwe keuze te maken?

Tekst en foto: Anneke Agterberg

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda