blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!


De volle maan en maansverduistering van 26 mei 2021
20/05/2021

De volle maan en maansverduistering van 26 mei 2021

Ondanks het wisselende en vaak vrij koude weer schieten de gewassen de grond uit. Ieder straaltje zon wordt opgenomen en ook de regen voedt. Niet alleen bloesems, ook bloemen van vaste planten beginnen zich te openen en tonen hun kleuren. Als alles hard groeit, kan het van belang zijn om orde te bewaren, om het gewenste van het ongewenste groen te onderscheiden. Als je alles wild laat groeien, kan het gaan woekeren. Vertaald naar ons, kan deze tijd je alert maken op allerlei nieuwe plannen, ideeën of wensen. Probeer duidelijk te hebben wat voor jou een prioriteit is, hier en nu. Wat wil je uitbouwen en aangaan? Als je teveel doet of start, heb je straks teveel om te dragen, of vele klein succesjes in plaats van een of twee grote successen. Het thema bij de Bloemmaan is ‘groeikracht en verbinding’. Door in verbinding te blijven met jezelf, met jouw hoofddoelen of grootste wens en daartoe stappen te ondernemen, stuur je de energie efficiënt. Waar heb je al enig resultaat bereikt en hoe wil je dit verder laten groeien? Wat heb je daarvoor nodig? Alles is mogelijk, dus waarheen stuur jij je energie?

Lees meer...
20 mei - 1 juni 2021: het Rode Aarde levenspad
20/05/2021

20 mei - 1 juni 2021: het Rode Aarde levenspad

Wat is er tot bloei gekomen in jouw leven, en welke nieuwe zaden heb je geplant in het Geel Zaad levenspad? Het was weer een intens pad met alle poortdagen. Heb je de signalen opgemerkt die waren verbonden met de toekomst?

Misschien kun je het allemaal nog niet helemaal bevatten. Wees gerust, dat hoort er helemaal bij. Op jouw kersverse vernieuwde voedingsbodem kan de toekomst nu gaan groeien in het Rode Aarde levenspad.

Lees meer...
Honden, spiritualiteit en een vleugje humor - recensie
17/05/2021

Honden, spiritualiteit en een vleugje humor - recensie

Op alle coach-, feedback en inspiratiekaarten die er al zijn, vormt de door A3 boeken uitgeven set Hemelse Hond wijsheidskaarten een heel mooie aanvulling. De set bestaat uit een degelijk kartonnen doosje met daarin 62 kaarten met bewerkte foto’s van honden erop, plus een fijn pocketboekje met informatie over hoe je die kaarten kunt gebruiken.

De bekroonde en dit jaar in het Nederlands verschenen kaartenset is bedacht door de Amerikanen Barb Horn en Randy Crutcher, die samen ervaring hebben als therapeut, trainer en organisatieadviseur, maar ook als tenenlezer, inspirator en lachcoach. Tijdens een skitrip met vrienden, waarbij veel honden aanwezig waren, observeerden ze de vele mooie eigenschappen van aanwezige viervoeters. Zo kwamen ze op het idee voor hun kaartenset, waarbij ze honden en spiritualiteit combineren met een vleugje humor.

Lees meer...
7 - 19 mei 2021: Geel Zaad levenspad
07/05/2021

7 - 19 mei 2021: Geel Zaad levenspad

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je gereedschap voor licht leven aangereikt. Heb je de dertien tips uit de vorige energie update in praktijk kunnen brengen? Meer spelen helpt juist nu om het leven lichter in plaats van zwaarder te maken.

Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven. Nu we beland zijn in de rechterhelft van de kalender, wordt de toekomst weer ingespeeld. We ontvangen nu in het Geel Zaad levenspad nieuwe energie om de toekomst tegemoet te gaan.

Lees meer...
De nieuwe maan van 11 mei 2021
06/05/2021

De nieuwe maan van 11 mei 2021

In ons deel van de wereld loopt de ontwikkeling van de natuur een maand achter door het koude weer. Toch zijn de kenmerkende bloesems al volop te zien. Zodra het warmer wordt zullen ook de bladknoppen van veel bomen vast snel opengaan en alle energie opnemen om hun bladerdek te laten groeien. Hetzelfde geldt voor ons: zodra het warmer is, trekt het nog meer om je naar buiten te begeven. Beginnen jouw plannen al vorm aan te nemen? Wat heb je nodig om een hoofddoel meer tot ontwikkeling te laten komen? Waarnaar gaat jouw passie momenteel vooral uit? Dromen kunnen uitkomen, vooral onder deze nieuwe maan…

Lees meer...

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda