blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')


12 - 24 oktober 2019: het Gele Mens levenspad
12/10/2019

12 - 24 oktober 2019: het Gele Mens levenspad

Hoe heb jij de vernieuwende kracht van Blauwe Storm ervaren de afgelopen periode? Is het je gelukt om onderscheid te maken tussen je emoties en de gedachten die je erbij hebt? Hoe het ook is gelopen. De diepere bedoeling van alles wat Blauwe Storm teweeg heeft gebracht, is dat jij dichter bij jezelf en jouw eigen plek komt. Misschien heb je jouw eigen plek plek juist in de afgelopen periode gevonden of ingenomen. Nu is het tijd om rustig adem te halen en stil te staan bij hoe je verder wilt. 

Lees meer...
De volle maan van 13 oktober 2019
10/10/2019

De volle maan van 13 oktober 2019

Grijze wolken, regen, wind, kou en de dagen worden merkbaar korter… Het herfstweer zorgt ervoor dat we ons letterlijk weer binnen terugtrekken. De periode van de Jachtmaan is ingegaan en laat ons stilstaan bij wat we figuurlijk willen najagen (in handen krijgen) de komende tijd of juist willen wegjagen. In de natuur wordt de komende tijd duidelijk wat zal overleven en wat niet. Wij kunnen ons bewust worden wat we willen laten overleven en transformeren. Welke opgebouwde ervaringen, kwaliteiten en kennis wil je meenemen en/of verder ontwikkelen? Welke eigenschappen staan je in de weg en belemmeren jouw groei of vooruitgang? Hoe kun je van overleven naar leven gaan? Als je ruimte voor iets maakt, een uitgediende, ongewenste gewoonte of gedachte transformeert, kun je die ruimte opvullen met wat jij wenst of wat beter werkt.

Lees meer...
Meerwaarde - eye-opener - recensie
08/10/2019

Meerwaarde - eye-opener - recensie

Als eigenaar van een pack met 5 Roemeense ex-straathonden, en opvangadres voor veel vanuit daar gehaalde honden, mag ik mezelf toch wel ‘ervaren met honden en hun gedrag’ noemen, want ex straathonden hebben toch wel vaak wat issues en rugzakjes met gedragsproblemen. Logisch ook, want ze missen minstens de eerste socialisatie periode van een jonge hond, worden van de straat geplukt en hebben daar een compleet ander leven geleefd dan hier binnen de gezinssituaties die wij voor hun klaar hebben staan, en wat wij verwachten van de hond.

Lees meer...
Inspirerend en zo veel wijsheid - recensie
05/10/2019

Inspirerend en zo veel wijsheid - recensie

De ondertitel bij dit boek luidt: Luister naar de wijsheid van de bijen. En dat is precies wat de schrijfster in haar boek benadrukt. Er zijn genoeg cursussen waarin geleerd kan worden wat een imker moet weten over bijen en bijenhouderij. Maar Jacqueline Freeman gaat in haar boek een stapje verder. Ze vertelt hoe bijzonder bijen zijn en wat we van hen kunnen leren, vooral op spiritueel gebied. In de tekst haalt ze een wetenschappelijk artikel aan, waarin gesteld wordt dat bijen gewoon niet over voldoende hersenen beschikken om te doen wat ze allemaal doen.
“En toch doen ze het. De wetenschap begrijpt hun gemeenschappelijke intelligentie nog niet.” Aldus Jacqueline Freeman.

Lees meer...
Hartverwarmend - wederzijdse les - recensie
05/10/2019

Hartverwarmend - wederzijdse les - recensie

In 'Kluiven uit de hemel' vertelt Suzanne Clothier wat honden in haar leven hebben betekend en hoe ze ermee is omgegaan. De ondertitel bij dit boek is dan ook: Verdiep je relatie met je hond. En dat is precies wat ze beschrijft in haar boek.

Lees meer...

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

16/09/2020 Indrukwekkende verzameling - recensie
15/09/2020 15 - 27 september 2020: het Witte Hond levenspad
12/09/2020 De nieuwe maan van 17 september 2020
11/09/2020 Levendig geheel - recensie
 

Agenda