blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')


Legging met de edele stenen
09/04/2018

Legging met de edele stenen

Voor de komende periode trok ik drie kaarten uit mijn eigen kaartspel 'De essentie van edele stenen': de bronziet, de tijgeroog en de amazoniet. 

De kaart van de bronziet met als thema 'assertiviteit' is nog niet zo lang geleden ook als thema voorbij gekomen. Als ik deze kaarten naast elkaar zie liggen, met de tijgeroog in het midden (die over negatieve energie van anderen gaat), hebben alle kaarten deze keer duidelijk betrekking op zelfverzekerdheid: In je kracht blijven staan op het moment dat je door anderen of door een bepaalde situatie wordt gespiegeld. 

Lees meer...
1 - 13 april 2018: levenspad Rode Hemelwandelaar
01/04/2018

1 - 13 april 2018: levenspad Rode Hemelwandelaar

Wat een bijzonder begin van het Rode Hemelwandelaar levenspad is deze eerste paasdag! Het Gele Zon levenspad van de afgelopen dertien dagen heeft ons in verbinding gebracht met universele liefde, ook wel het christusbewustzijn genoemd. Deze eerste paasdag is een mooi moment om je af te vragen in hoeverre het je is gelukt de perfectie te zien in alles. Te beseffen dat er geen fouten zijn en dat alles een ervaring is. Iedere ervaring heeft zijn eigen waarde en bewaart zijn eigen schat van wijsheid die jij kunt ophalen.

Lees meer...
De volle maan van 31 maart 2018
28/03/2018

De volle maan van 31 maart 2018

Ik heb de maan in deze periode Eimaan genoemd vanwege het prille leven dat grotendeels nog besloten ligt in een beschermlaag. Alles staat in het teken van de terugkeer van het leven in de natuur. Vanuit een beschermlaagje komen de eerste blaadjes aan de takken en vaste planten komen voorzichtig weer boven de grond uit. Ook voor ons nemen de levenskracht en de energie om naar buiten te treden toe. Het is belangrijk om oude beperkingen los te laten en vol vertrouwen je dromen te volgen. Als je de afgelopen maanden doelen hebt gesteld en wensen geformuleerd, dan is dit de tijd om de eerste stappen te zetten. Het thema bij de Eimaan is ‘zorg en bescherming’, omdat ieder pril begin ook kwetsbaar is.

Lees meer...
19 - 31 maart - het Gele Zon levenspad
19/03/2018

19 - 31 maart - het Gele Zon levenspad

Wat heb jij ontvangen de afgelopen 13 dagen in het Blauwe Hand levenspad? Is het gelukt je handen open te houden en de grip los te laten? De leuke cadeaus, verrassingen en ook het ongemak lieten je precies weten waar je in harmonie bent en waar nog heling nodig was.

Lees meer...
De nieuwe maan van 17 maart 2018
16/03/2018

De nieuwe maan van 17 maart 2018

Na een zeer koude periode stijgt de temperatuur langzaam naar voorjaarswaarden en neemt het licht steeds duidelijker toe. De regen die op de ontdooide grond valt is levengevend en nodig om een seizoen van groei in te zetten. De verborgen vegetatie ontwaakt steeds meer, hoewel ze grotendeels nog veilig in vliesjes is weggestopt voor eventuele koude nachten. Kiemkracht (het thema bij deze nieuwe Sneeuwmaan) is een proces dat zich in stilte en van binnen afspeelt. Ook wij mensen voelen de lente dichterbij komen en dat geeft energie. Toch moeten wij nog oppassen voor een plotse periode van ‘kou’ die onze vernieuwde of kwetsbare staat van zijn kan verrassen. Op 20 maart start de lente: dag en nacht zijn dan even lang en daarna zullen de dagen steeds langer worden en de nachten korter. De nieuwe maan en de dagen erna zijn een goede tijd om extra aandacht te geven aan je innerlijke balans.

Lees meer...

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/01/2019 Een ontdekkingsreis - recensie
13/01/2019 12 - 24 januari 2019: het Blauwe Storm levenspad
06/01/2019 Legging met de essentie van edele stenen
02/01/2019 De nieuwe maan en zonsverduistering van 6 januari 2019
 

Agenda