blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')


Schrijfretraiteboek 'De herberg' is verschenen
28/01/2019

Schrijfretraiteboek 'De herberg' is verschenen

Christine de Vries heeft zojuist het eerste exemplaar van haar schrijfretraiteboek 'De herberg' in ontvangst genomen. Het ziet er prachtig uit en doordat het gebonden is met slappe kaft is het heel prettig om in te werken.

Lees meer...
Legging edele stenen voor komende week
27/01/2019

Legging edele stenen voor komende week

Vanmorgen trok ik de kaart van het Oordeel uit de tarot op de plek van het thema. De kaarten uit mijn eigen kaartspel 'De essentie van edele stenen' (de robijn en de carneool) geven een toelichting hoe ermee om te gaan.

Het oordeel wijst ons op een soort van wederopstanding. We staan op een drempel van een oude naar een nieuwe situatie. Die nieuwe situatie kan niet eerder plaatsvinden dan eerst nognaar het verleden te kijken. Het kan zijn dat de aandacht mag naar iets dat kort geleden is gebeurd, maar ook naar iets dat veel langer geleden de revue is gepasseerd. We zijn geneigd in deze periode terug te blikken. Als je dit zo nu niet als dusdanig voelt, dan adviseert het thema dat bij jou nu de meeste aandacht vraagt, om dit wel te doen. 

Lees meer...
25 januari - 6 februari 2019: het Gele Mens levenspad
25/01/2019

25 januari - 6 februari 2019: het Gele Mens levenspad

Heb je kunnen genieten van de vernieuwende kracht van Blauwe Storm de afgelopen periode? Met de volle bloedmaan en maansverduistering erbij kon het behoorlijk intens aanvoelen. De diepere bedoeling van alles wat je is overkomen is dat jij dichter bij jezelf komt zodat je jouw eigen plek kunt innemen. Nu is het tijd om even rustig adem te halen en stil te staan bij jezelf en jouw intentie voor 2019.

Lees meer...
Zeer praktisch en toegankelijk - recensie
24/01/2019

Zeer praktisch en toegankelijk - recensie

Ineke Bergman is astrologe en priesteres van de godinnen Anna en Brigida. In 'Godinnen van eigen bodem" beschrijft ze dat het in de prehistorie normaal was om de Godin te vereren. En elk volk heeft zijn eigen godinnen, afhankelijk van de streek waar ze woonden en gebruiken die ze hadden. Maar met de komst van de mannelijke God werden de Godinnen naar het gebied van het onbewuste verbannen en daarmee tegelijkertijd de waarden die als typisch vrouwelijk worden gezien, zoals het zien van eenheid en samenhang, evenwicht in geven en nemen, zorg voor alles en allen. Het patriarchaat deed zijn intrede en het matriarchaat werd naar de achtergrond verdrongen. De auteur wil met dit boek opnieuw de aandacht vestigen op het spirituele erfgoed van de Lage Landen.

Lees meer...
Een ontdekkingsreis - recensie
17/01/2019

Een ontdekkingsreis - recensie

De ondertitel van dit boek is: Leven met de natuur. En dat is precies wat dit boek beoogt. Om dat te bereiken is het belangrijk te kijken naar de vier elementen waaruit het leven, de aarde, de natuur en ieder individu is opgebouwd. De vier elementen worden genoemd in de titel van het boek en worden alle stuk voor stuk besproken. Door hiermee te werken ga je een grotere verbondenheid met de natuur ontwikkelen, maar tevens kom je hierdoor dichter bij jezelf terecht.

Lees meer...

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/01/2020 24 januari - 5 februari 2020: het Gele Krijger levenspad
21/01/2020 De nieuwe maan van 24 januari 2020
12/01/2020 11 - 23 januari 2020: het Blauwe Nacht levenspad
06/01/2020 De volle maan en maansverduistering van 10 januari 2020
 

Agenda