blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')


De bijenfluisteraar - recensie
12/10/2018

De bijenfluisteraar - recensie

Jacqueline Freeman is een biodynamische imker en geïnspireerd door Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie. In haar boek Het lied van de bij integreert zij op een bijzonder respectvolle manier bestaande kennis over het bijenvolk met intuïtieve kennis. Door vele uren in gezelschap van deze vliesvleugelige insecten doorgebracht te hebben en met hen te communiceren ontstond er een mooi samenhangend verhaal over het wel en wee van bijen.

Lees meer...
Spirituele natuurervaringen - recensie
11/10/2018

Spirituele natuurervaringen - recensie

'Wie van zijn herinneringen echt weet te genieten, leeft twee maal.' Rietje Wind beschrijft haar natuurervaring op één van de eerste bladzijdes van het boek De aarde roept... en de woorden raken mij diep. Mijn blik verplaatst zich van de bladzijdes naar mijn dorpstuintje. Tegen de houten schuur staat een zelfgemaakte open kast van steigerhout. Op de planken liggen tientallen stenen, houtjes, schelpen, dennenappels en stokken.

Lees meer...
Trouw zijn aan je natuur - recensie
08/10/2018

Trouw zijn aan je natuur - recensie

Daar is íe weer, op een lage tak langs het bospad. Als ik tot stilstand kom, hipt hij naar een takje iets verder van me vandaan. Ik begroet hem. Hij was hier al eerder. Ik was hier al eerder. Zo nu en dan komen we elkaar tegen en herinnert hij mij aan geruststellende woorden. 'Frequent bezoek van een roodborstje zou een teken zijn dat een overledene over je waakt.' Ik glimlach en buig mijn hoofd uit dankbaarheid voor het wakend oog van mijn geliefde oudtante én voor mijn metgezel, de zangvogel met de rode borst, mijn krachtdier.

Lees meer...
Legging edele stenen voor de komende periode
08/10/2018

Legging edele stenen voor de komende periode

Voor de komende periode trok Anneke Agterberg de kaart van de Maansteen uit haarn eigen kaartspel 'De essentie van edele stenen'. Tijdens het schudden van de tarotkaarten vielen de kaarten zwaarden 4 en zwaarden 6 uit het spel. 
Zwaarden is lucht. Denken. Overdenken. Nadenken. Bedenken. Het hoofd. Ratio. En dus ook piekeren. Beren op de weg. Erger maken dan iets is. Of juist wegrationaliseren wat er wel is maar wat je niet wil weten of voelen. 

Lees meer...
De nieuwe maan van 9 oktober 2018
08/10/2018

De nieuwe maan van 9 oktober 2018

In deze periode van de Oogstmaan is het thema ‘loslaten en onsterfelijkheid’ buiten ons zichtbaar. De laatste oogsten worden nu binnengehaald en de natuur keert meer en meer naar binnen voor een welverdiende rust. Om te ontdekken wie je bent, wat je meedraagt en wat je verder wilt, is het belangrijk om zelf ook naar binnen te keren. De mogelijkheden voor de komende periode liggen verborgen in het binnenrijk. Tel je zegeningen, wees dankbaar voor de goede dingen in je leven. Als je je bewust bent van wat je hebt behaald door je inzet en ervaringen, dan weet je ook wat je hebt opgebouwd en meeneemt naar de volgende cyclus. Je onsterfelijkheid ligt niet in materie, maar in je ervaringen, opgedane kennis, wijsheid, liefde en in het versterken van je ziel, geest, energie en levenskracht. Dat gaat niet vanzelf, daar moet je voor werken, oefenen, bergen beklimmen, maar iedere ervaring die je doormaakt vergroot je innerlijk licht en zal dus je bewustzijn vergroten.

Lees meer...

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/08/2019 21 augustus - 2 september 2019: het Gele Zon levenspad
12/08/2019 De volle maan van 15 augustus 2019
29/07/2019 De nieuwe maan van 1 augustus 2019
26/07/2019 26 juli - 8 augustus 2019: het Witte Tovenaar levenspad
 

Agenda