blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')


Levensbomen: een unieke kijk op je leven - recensie
19/09/2018

Levensbomen: een unieke kijk op je leven - recensie

Dichte kaarten liggen in een spiraal-legging op de grond. Het begin is gemarkeerd met een kaars. Met de handen op mijn buik zet ik een stap langs de spiraal. Direct wordt mijn aandacht naar één van de gele kaarten getrokken. M'n hoofd zegt nog: "Nu al?". Mijn hart voelt 't; deze is 't! Ik raap de kaart op en nieuwsgierig loop ik ermee naar het midden van de spiraal. Daar draai ik 'm om en lach. Appel / Bij. Herkenning. Ik trok deze kaart namelijk zojuist ook uit de stapel zielskrachtkaarten, toen als 'maandkaart'. Deze appel met krachtdier bij wil duidelijk voor langere tijd met mij meelopen. Ik leg de boom op mijn hart en loop de spiraal terug. Ik zet de kaart, in het zicht, op tafel en blaas tevreden de kaars uit.

Lees meer...
De heilige buxusmoeder: van verwondering tot oerkennis - recensie
19/09/2018

De heilige buxusmoeder: van verwondering tot oerkennis - recensie

Met kinderstemmen vervuld van de belofte van oma's appelmoes op de achtergrond, loop ik door het hoge gras. Mijn linkerhand draagt een mand, mijn rechter streelt de bladeren van de, in lange rijen opgestelde, appelbomen. De appels op de grond vertellen dat het tijd is. De Koningin van innerlijke schoonheid laat haar rijkdom zien. Terwijl we de sappigste appels met zachte hand plukken, vertel ik onze dochter over het kroontje onderin de appel, het restje van de bloesem. Als ik mijn hand op de stam van de appelboom leg, dank ik haar én Marjanne Huising, kruidenvakvrouw en treewoman. Zij schreef het prachtige boek 'De heilige buxusmoeder en 33 andere levensbomen'.

Lees meer...
En het wiel draait - recensie
12/09/2018

En het wiel draait - recensie

Bij de zachte overgang van zomer naar herfst bereid ik me voor op Mabon, het Keltische oogstfeest in september. 'Godinnen van eigen bodem' van Ineke Bergman ligt op mijn schoot. De moeder- en vruchtbaarheidsgodin Nehalennia, met wapperende haren en vergezeld van haar trouwe hond, kijkt mij aan vanaf bladzijde 78. In haar hand een scheepsroer en aan haar arm een mand met appels. De illustratie van Pol Wijnberg is boeiend en zit vol symboliek. Schrijfster Ineke Bergman doet op de volgende bladzijdes gedetailleerd verslag van deze oer-Hollandse godin (die liefkozend door de Zeeuwen Neeltje Jans wordt genoemd), haar geschiedenis en de legenden rond haar verschijning.

Lees meer...
Van diep gekoesterde wens naar indrukwekkende herinnering - recensie
12/09/2018

Van diep gekoesterde wens naar indrukwekkende herinnering - recensie

Als ik 'Gaia's Kracht' opensla met als reden er een recensie over te schrijven, valt mijn oog op de signering voorin. Voor Krista, staat er geschreven, veel aardekracht van Gaya gewenst. Roelien de Lange. Als de woorden tot mij doordringen sla ik het boek weer dicht en glijden mijn vingertoppen over de labels die boven de bladzijdes uitpiepen.

 

Lees meer...
De nieuwe maan van 9 september 2018
06/09/2018

De nieuwe maan van 9 september 2018

Tijdens de periode van de Maan van het Hemelvuur is de afname van zonlicht steeds duidelijker merkbaar. Zonnestralen werken op ons bewustzijn en in de overgang van zomer naar herfst zijn er meer onbewuste prikkels. Dit kan invloed hebben op het centrale zenuwstelsel, op de hersenactiviteit, en ook op gedrag. Als je gevoelig bent voor schemer- of overgangsfasen, kun je in deze tijd levendiger dromen hebben en misschien ook angsten ervaren. 

Lees meer...

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda