blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')


30/04/2018

Voor de komende periode trok ik de kaart van de Malachiet en de kaart ‘Heb vertrouwen’ uit het Kwan Yin Orakel van Alana Fairchild.
Hoe groen wil je het hebben met een malachiet? Groener dan dit krijgen we het namelijk niet. 
Deze intens groene malachiet kaart laat weten dat er op het emotionele vlak balans, harmonie en evenwicht mag komen. Deze kaart ligt er niet per se omdat we momenteel als nerveuze en stressvolle kippen rondrennen of over-emotioneel ronddolen. Dat kan, maar dat hoeft niet. De kaartlegging is ten slotte voor ons allemaal en we zitten niet allemaal in hetzelfde schuitje. 
Wel geeft de kaart aan dat dit een periode is waarin je lichamelijke en geestelijke vooruitgang mag boeken, omdat het tijd is voor vernieuwing. Bevrijding zelfs. Emoties mogen gaan liggen. Getob en gepieker mag je achter je laten. En – indien nodig - is het een goed moment om aandacht te besteden aan eventuele gezondheidsproblemen. 

Lees meer...
De volle maan van 30 april 2018
29/04/2018

De volle maan van 30 april 2018

Tijdens de warme dagen van de afgelopen week zijn we de periode van de Maan van het Ontwaken binnengegaan. Het is het middelpunt van de lente en de natuur gonst van het leven: de sapstroom in planten en bomen is volledig op gang, bloesems bloeien overvloedig en er worden veel dieren geboren in deze tijd. Ook bij ons mensen groeit de levenskracht, die vaak wordt gevoeld als het ontwaken van sensualiteit en hartstocht. Stem je af op deze energie en gebruik die voor je geliefde doelen. Waar gaat jouw passie naar uit? Wat is nu nodig voor de ontwikkeling van je plannen?

Lees meer...
27 april - 9 mei 2018: Blauwe Storm levenspad
27/04/2018

27 april - 9 mei 2018: Blauwe Storm levenspad

Wat heb jij losgelaten in het Witte Wereldoverbrugger levenspad? De leegte toelaten is soms een hele uitdaging. Het hoeft niet altijd rigoureus, elke stap die je maakt is er één. Het wordt al makkelijker als je accepteert dat je niet met je hoofd kunt bedenken hoe die leegte zich weer gaat vullen. Dat gebeurt als vanzelf als je je overgeeft aan de tijd en de controle loslaat.

Lees meer...
Maya geboortedag Seena Frost
26/04/2018

Maya geboortedag Seena Frost

26 april 2018: Kin 78 Witte Spiegel toon 13. Het is de Maya geboortedag van deze bijzondere vrouw, Seena Frost, die SoulCollage® ontwikkelde en ons vanuit haar eigen kracht en wijsheid de speelse en diepgaande handvatten aanreikte om onszelf beter te leren kennen en ons telkens weer op te tillen naar een volgende groeistap. Ze overleed toen ik net was begonnen met het ondekken van deze bijzondere methode. Op de dag dat ik voor het eerst haar stem hoorde op een cd waarin ze haar methode uitlegt. Ik ben dankbaar dat we als facilitators met zoveel bezieling wereldwijd haar wijsheid mogen uitdragen, doorgeven en ervan genieten.

Lees meer...
14 - 26 april 2018: levenspad Witte Wereldoverbrugger
17/04/2018

14 - 26 april 2018: levenspad Witte Wereldoverbrugger

In welke nieuwe, onbekende gebieden ben jij beland in het Rode Hemelwandelaar levenspad? Kon je de moed verzamelen om je grenzen te verleggen? Nieuw gebied verkennen kan heerlijk zijn, bijvoorbeeld als je op vakantie bent of eindelijk je droomhuis hebt gevonden. Maar het kan ook heel onwennig aanvoelen, bijvoorbeeld als je sinds jaren weer alleen bent omdat je kinderen de deur uit zijn of omdat je niemand kent in je nieuwe woonplaats. Je kunt niet terugvallen op je routines en het lijkt alsof je helemaal opnieuw moet beginnen. En dan was de afgelopen weken ook nog Mercurius retrograde. De planeet die ervoor zorgt dat de focus ligt op het verleden en op schoon schip maken. Stappen nemen in de toekomst werkt dan niet, behalve als het gaat om zaken afmaken die al langer lopen. Mercurius gaat op 15 april weer direct en dan kunnen we weer vooruit kijken.

Lees meer...

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/01/2019 Een ontdekkingsreis - recensie
13/01/2019 12 - 24 januari 2019: het Blauwe Storm levenspad
06/01/2019 Legging met de essentie van edele stenen
02/01/2019 De nieuwe maan en zonsverduistering van 6 januari 2019
 

Agenda