blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!


'Vuur, handboek voor hoeders' is verschenen
29/09/2021

'Vuur, handboek voor hoeders' is verschenen

Op een dag met donder, bliksem en hagel mocht ik het eerste exemplaar 'Vuur, handboek voor hoeders' overhandigen aan auteur Immia Schellevis. De Oudsten wisten het als het moment daar was om kennis door te geven aan anderen. Zo voelde Immia Schellevis op een bepaald moment dat het haar beurt was om de kennis en ervaring die zij in bijna twintig jaar vuur hoeden had opgedaan, door te geven en wel in de vorm van een boek. “Het was buiten in de derde ronde bij een zweethutceremonie toen de zon bijna onderging en ik besefte dat ik ouder werd.”

Lees meer...
Drie tips om om te gaan met negatieve energie
28/09/2021

Drie tips om om te gaan met negatieve energie

Ook ik ben wel eens uit mijn energie. Dan heb ik geen bubbels en dan voelt het als plat water. “Oh gelukkig heb jij dat ook wel eens!” is dan vaak de reactie van mijn omgeving. “Als zelfs een energie-expert dit wel eens heeft dan is er dus nog hoop voor mij…”
Ja!! Daarom heb ik dit artikel met tips geschreven. Mijn hoofd neemt ook wel eens een loopje met me en er gebeuren ook in mijn leven dingen die me bang maken, verdrietig of boos. Soms kleine dingen maar ook wel eens heftige dingen. Dan raak ik uit mijn goede energie en dan kan ik daar ook echt last van hebben (en mijn omgeving dan ook trouwens.

Lees meer...
27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad
27/09/2021

27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad

Hoe is het jou vergaan de afgelopen periode? Kon je de verrassingen van de Tovenaar met open hart ontvangen? Het Blauwe Hand levenspad is het derde pad in de Tzolkin kalender, waarin we nog even doorgaan met ontvangen, maar dan op een heel andere manier.
Het Blauwe Hand levenspad gaat over heelheid: de totale harmonie die je ervaart als je je gezond voelt, als je een fijne relatie hebt of bijvoorbeeld in de natuur kunt genieten van hoe alles klopt. 

Lees meer...
De volle maan van 21 september 2021
17/09/2021

De volle maan van 21 september 2021

Ondanks dat de Zon zich wat vaker laat zien, sluipt de herfst langzaam dichterbij. De dagen worden korter en de energie van de natuur keert meer en meer naar binnen, maar eerst is dit de tijd van de tweede grote oogst. Naar dit hoogtepunt is de natuur toegegroeid. De bestemming is bereikt, volgroeid en klaar om er de vruchten van te plukken. Het is een tijd om dankbaar te zijn voor alles wat de Aarde geeft en deelt van haar overvloed. Als iets op een hoogtepunt is, betekent het ook dat er een ommekeer op komst is. De appel laat los en valt op de grond of wordt geplukt, biedt voedingsstoffen, zal ophouden te bestaan in die vorm, maar in de pitjes ligt de onsterfelijkheid besloten. Dit is een mooie tijd om terug te kijken naar de processen die jij de afgelopen tijd hebt doorlopen. Wat heb je bereikt en waarvan wil je genieten? Welke ervaringen sla je op zodat die in de volgende periode kunnen ontkiemen? Wat ga je juist anders doen in de cyclus die eraan komt? Jouw onsterfelijkheid ligt besloten in de kennis die je hebt opgedaan, in de liefde die huist in je hart, in je zielenweten en geestelijke wijsheid. Deel, zodat juist liefde zich voortplant en doorgroeit.

Lees meer...
14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
14/09/2021

14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad

Hoe heeft het Rode Draak pad jou geholpen om oude patronen te doorbreken? Soms is het oude nog zo aanwezig dat je je niet kunt voorstellen, dat er een nieuwe weg mogelijk is. Toch is er altijd een opening.
Misschien heb je in dit eerste pad van deze Tzolkinronde al een glimp opgevangen van hoe je leven er uitziet als je daadwerkelijk nieuwe wegen gaat bewandelen. Van de lichtheid en het gemak dat dan ontstaat.
Het Witte Tovenaarpad geeft je nu energie om jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat de afgelopen tijd al is ontstaan. Misschien heel subtiel. Misschien nog ondergesneeuwd door het oude, maar in potentie aanwezig.

Lees meer...

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda