blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad

Welke spiegels kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen trouw te zijn aan jezelf? Ze hebben een bijzondere betekenis omdat het Witte Spiegelpad ook het jaarpad van 2022 is. Dit pad leidt ons het hele jaar naar de bron van creatie in onszelf. Het geeft je energie om negativiteit te transformeren in lichtheid en positiviteit.
Vandaag vertrekken we vanuit de andere brondag: de eerste dag van het Blauwe Aap levenspad. Dit is het pad waarin je energie ontvangt om te creëren vanuit lichtheid en positiviteit.

Verbinden met de bron

Het Blauwe Aap levenspad gaat over licht leven. Dat is in deze tijd voor veel mensen een enorme uitdaging. Zeker als je denkt dat licht leven betekent dat alles gaat zoals je graag wilt en dat je vooral vrolijk bent. De afgelopen 13 dagen heb ik ervaren hoezeer licht leven is verbonden met vertrouwen.

  • Vertrouwen dat alles precies moet gaan zoals het gaat, ook al snap je er niks van.
  • Vertrouwen dat wat negatief en verstorend lijkt, toch postief kan uitpakken en kan zorgen voor vernieuwing, voor de kanteling waar je al zo lang op wacht.
  • Vertrouwen dat het destructieve uiteindelijk ook zichzelf afbreekt. Dat je daar niets anders voor hoeft te doen dan je zelf te richten op het constructieve.

Als je bewust gebruik maakt van het gereedschap dat het Blauwe Aap levenspad je aanreikt, kun je daarmee patronen doorbreken die je onbewust laten geloven dat het leven zwaar is. Dat je machteloos bent en moet vechten om te overleven.

Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid neem je onbewust beperkende overtuigingen en patronen over die al generaties lang zijn doorgegeven. Door te vertrouwen op het leven, te ontspannen en te doen wat jou plezier geeft, herstel je het contact met jouw eigen lichtheid.

Je hoeft nergens op te wachten. Je kunt het gewoon elke dag doen, ook als je het heel spannend vindt om 'zomaar' te ontspannen in deze tijden van onzekerheid, niet weten hoe of wat de toekomst brengt. Soms is dat niet eenvoudig, maar het is wel de manier om ervoor te zorgen dat oude patronen en overtuigingen geleidelijk aan hun kracht verliezen.

Dertien tips voor creëren vanuit je bron

In de loop van de jaren heb ik door bewust aandacht te geven aan het gereedschap van mijn levenspad mijn eigen gebruiksaanwijzing uitgevonden. Een gebruiksaanwijzing die met me meegroeit en waarin in steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. De basis daarvoor wordt gevormd door de dertien zegel- en tooncombinaties van het pad waarin ik ben geboren: dit Blauwe Aap levenspad.

Ik deel graag dertien tips met je die ik voor mezelf heb gemaakt op basis van dit pad. Tips die je de komende dertien dagen en dit hele zonnejaar helpen bij creëren vanuit je ziel en je creatief maken.

1. Vereenvoudig je leven.
2. Geef aandacht.
3. Ga op avontuur.
4. Maak ruimte voor magie.
5. Maak het jezelf naar de zin.
6. Wees dapper.
7. Laat het toeval voor je werken.
8. Doe alsof het al zo is.
9. Wees bereid jezelf te vernieuwen.
10. Zie de perfectie in alles.
11. Zorg goed voor jezelf.
12. Ga staan voor jezelf.
13. Doe wat je droomt en droom wat je doet.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda