blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

8 maart 2012 - volle maan - Sneeuwmaan

Deze volle maan hebben Petra Stam en Marja de Zeeuw in hun boek 'In het licht van de Maan' de Sneeuwmaan genoemd, omdat in deze tijd toch nog onverwacht sneeuw kan vallen dat het pasgeboren groen onaangenaam kan verrassen. Het is de laatste volle maan in deze winter en de grond warmt al op; in de buik van Moeder Aarde roert het leven zich zichtbaar en onzichtbaar. Petra Stam geeft in een notendop aan wat we van deze Maan kunnen verwachten.
 

De volle maan staat in het aardeteken Maagd... en daar tegenover staat de Zon, die vanuit het waterteken Vissen de Maan verlicht. Door na te denken over of je te richten op de tegengestelde kwaliteiten van Maagd en Vissen, kun je een nieuwe balans vinden tussen bijvoorbeeld dienstbaarheid en compassie, ambacht en inspiratie, analyse en intuïtie. Dit is de tijd van het jaar om te werken aan een solide basis om je dromen en wensen op te laten groeien.
Als de maan in Maagd staat zul je waarschijnlijk op details letten, kritischer zijn, zaken analyseren en praktisch te werk gaan. Dit zijn goede kwaliteiten als je productief moet zijn in de tuin, je huis of met je verstand, en ook als het gaat om de grote schoonmaak van huis en/of lichaam. Tijdens deze maan speelt het thema ‘kiemkracht en ontkiemen’, een proces dat zich in eerste instantie van binnen afspeelt. Het is belangrijk om juist dan ook de gevoelskant toe te laten en mee te nemen in beslissingen die je maakt. Het gaat niet alleen om de praktische nuchtere kant, ook om de creativiteit om plannen te verwezenlijken. Onderzoek je wensen en plannen en kijk pas dan welke op dit moment realistisch zijn of voorrang hebben. Het brengt je dichter bij je gevoel en je diepste wezen, en het is goed om dat (altijd) mee te nemen in de laatste wintermaan voordat wensen realiteit worden – omdat je nu nog kunt sturen welke kant ze opgaan. JIJ hebt de regie, neem die vanuit verstand én gevoel.
Ik luisterde net naar New Model Army en hoorde de zin die samenvat waar je alert op ‘moet’ zijn in deze periode, hoe je er niet op wilt terugkijken:
“They gave us what we asked for, but never what we wanted.”
Zaai de komende weken opdat je oneindige zelf opnieuw geboren zal worden!

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda