blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

8-20 november 2018: het Witte Tovenaar levenspad

Welke nieuwe deuren zijn er de afgelopen periode voor jou geopend in het Rode Draak levenspad? Kon je ook op de momenten dat het niet zo voelde blijven vertrouwen dat je wordt gedragen door het leven en gesteund door de kosmos? Sommige deuren zijn wagenwijd opengezwaaid en andere staan op een kier. Het is precies goed zoals het is. Tot hier ben je gekomen. Nu heeft het tijd, wat toverstof en jouw eigen wijsheid nodig.

KANTELING
Alweer zijn we gekanteld. De eerste dertien dagen van deze Tzolkinronde zijn voorbij. Maar we hebben nog niet alle zegels gehad in deze Tzolkinronde. Die komen vanaf vandaag aan bod. Waar de eerste dertien zegels ons herinnerden aan onze oorsprong en essentie, helpen deze laatste zeven zegels ons vanuit deze oorsprong en essentie bij te dragen aan het grote geheel en daadwerkelijk het verschil te maken.

TIJD VOOR MAGIE
Witte Tovenaar is de magiër die iets uit het niets doet ontstaan, die zorgt voor verrassingen. Elke verrassing is bedoeld om jou verder te brengen. Of het nu een aangename of onaangename verrassing is, maakt in principe niet uit. Het gaat erom wat jij ermee doet, welke wijsheid je eruit haalt. 
Laat je hart kloppen samen met wat de Maya's het ene hart noemen: de bron waar alles vandaan komt en weer naar terugkeert. Het hart dat weet. Hoe doe je dat?

ZO KUN JE ZELF TOVEREN
De magie gaat voor je werken als je volkomen eerlijk bent tegen jezelf, juist over dingen die je nog probeert weg te stoppen. Wat ga jij doen met wat je hart je influistert. Hoor je het? Handel je ernaar? Misschien wacht je al heel lang op iemand die een eind gaat maken aan een bepaalde situatie of iemand die voor jou een antwoord heeft.
Ongetwijfeld zijn er anderen die iets kunnen veranderen aan jouw omstandigheden. Maar gelukkig hoef je niet op hen te wachten, want jij kunt zelf toveren. Je kunt zelf je eerlijkheid gebruiken en doen of juist laten wat nodig. Vooral dat laatste werkt goed in dit pad. Leun een beetje achterover, maak ruimte maken voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen door leegte toe te laten. Leegte in je hoofd, in je denken, in je huid. Zo maak je ruimte voor datgene wat je nog niet kent, maar verrassend veel beter is dan je ooit had kunnen bedenken. Dát is magie.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda