blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

8 - 20 mei 2020: het Gele Zon levenspad

Wat heb jij ontvangen de afgelopen 13 dagen? Is het gelukt je handen open te houden en de grip los te laten? De leuke cadeaus, verrassingen en ook het ongemak lieten je precies weten waar je in harmonie bent en waar nog transformatie nodig was.
Voor heel veel mensen is er momenteel heel veel ongemak en dat betekent dat er kansen zijn om te transformeren. Dan haal je er ten minste nog iets moois uit ;-) Hoe kun je de energie van het Gele Zon pad daarvoor gebruiken?

Licht, liefde en warmte

Het Gele Zon levenspad is het vierde levenspad in de Tzolkin kalender. In dit pad ga je allereerst de vruchten plukken van de afgelopen drie paden waarin je hebt geoefend in: ZIJN met een open hart vol vertrouwen, achteroverleunen en ontvangen wat nodig is voor transformatie.

  • Sta eens stil bij wat er van het toneel is verdwenen en wat er over is gebleven.
  • En vraag jezelf eens af waaraan jij nu bewust aandacht wilt geven zodat het kan gaan groeien.

Alles is perfect zoals het is

Gele Zon is de universele liefde voor alles wat leeft en staat symbool voor de perfectie van het bestaan. Kun jij accepteren dat alles perfect is zoals het is? Er is op dit moment een grote krachtmeting gaande tussen het oude en het nieuwe, licht en donker. Misschien zie je het in je eigen persoonlijk leven of om je heen gebeuren op allerlei verschillende manieren. We worden uitgedaagd om standpunten in te nemen, keuzes te maken.

Naar wat of wie luister je? Hoe blijf jij in je eigen midden? Gele Zon is niet 'voor' of 'tegen' iets of iemand. En heel belangrijk: Gele Zon ontkent ook niets, laat het licht schijnen op álles wat er is, zet alles in het licht en oordeelt niet.

Bewust kiezen

Aan het eind van dit pad vinden we Gele Mens: de bewuste mens. Dat bewustzijn hebben we nu heel hard nodig en wordt ons in dit pad aangereikt op toon 13, de toon van aanwezigheid, de toon van boven jezelf uitstijgen naar een nieuw niveau van ZIJN.

Ook al is jouw situatie in jouw ogen allesbehalve perfect, er is altijd een schat verborgen in datgene wat voor jou niet perfect voelt. Die schat is jouw eigen groeikracht. Zelfs je angsten en oordelen zijn perfect. Ze komen spontaan. Ze negeren of onderdrukken is niet nodig. Als jij je ervan bewust bent, kun je vervolgens zelf bewust kiezen wat je ermee doet, hoe je ze gaat gebruiken om te groeien. Dat is precies wat jou krachtig maakt en stralend als de zon.

Verwarmen en opladen

Het Gele Zon levenspad geeft je de ruimte werkelijk te doen wat jou krachtig maakt. Soms voel je zoveel liefde voor alles en iedereen dat je veel te laat ontdekt dat je jezelf ongemerkt in de kou hebt laten staan. Dan is het tijd om jezelf te verwarmen en op te laden, je eigen behoeften te vervullen, zodat je weer kunt stralen. Wat je verwarmt met jouw licht, liefde en warmte, groeit als kool. Versterk je eigen kracht, zorg dat je stevig bent verbonden met jezelf, met de aarde en laat je licht schijnen op alles wat er is, en kies bewust waarmee jij je wilt verbinden.

Verbinden en delen

Geel is de kleur van samen creëren, verbinden en delen. Een kleur die momenteel extra belangrijk is, omdat we in de huidige omstandigheden enorm creatief moeten zijn in het maken van verbinding. Daarom heb ik na het Paaswebinar de Cirkel van wijsheid opgericht als online mogelijkheid om je in het moment, samen met gelijkgestemden te verbinden. De focus ligt in deze cirkels op drie verbindingen:

  • de verbinding met jezelf die je bij je eigen kracht brengt,
  • de verbinding met de dagenergie die je bij je eigen wijsheid brengt,
  • de verbinding met elkaar die voor helende, verwarmende en magische ontmoetingen zorgt.

Deze online bijeenkomsten zijn stuk voor stuk kansen om jezelf op te laden, te verbinden met krachtige, creatieve energie. Ben jij erbij?

  • 20 mei Gele Mens toon 13. Er zijn nog een paar plekken vrij.
  • 12 juni, Blauwe Adelaar toon 10, Witte Wereldoverbruggerpad. 

MEER INFO EN AANMELDEN

DNAfirmaties Gele Zon levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

 

Dag 1. Gele Zon - Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 2. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 3. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 4. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 5. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 6. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 7. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 8. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 9. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 10. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 11. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 12. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 13. Gele Mens - Ik creëer

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda