blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

8 - 20 maart 2016: het Blauwe Storm levenspad

Van 8 tot en met 20 maart lopen we het Blauwe Storm levenspad, dat je uitnodigt om de kern in jezelf te vinden. Voelen dat je weet wie je bent en thuis bent bij jezelf is essentieel. We spelen de hele dag allerlei rollen: kind, ouder, collega, buur, werknemer, vriend of vriendin, geliefde, echtgenoot en ga zo maar door. Je speelt vaak meer rollen op een dag en soms moet je om de haverklap switchen. Je doet, zegt en laat zien wat bij de rol hoort die je op dat moment speelt. Zo leren de mensen om je heen steeds een ander stukje van jou kennen.

Maar wie ben jij eigenlijk als je al die rollen niet speelt. Wat blijft er dan over van jou? Hoe voel je je dan? Als je werkelijk in verbinding met jezelf bent, kom je thuis bij jouw onbevangen jij. Je ervaart jezelf en het leven dan vol verwondering en laat je meevoeren op de stroom van het leven. Je voelt je dan goed zoals je bent en helemaal compleet. Dat is een heel kostbaar geschenk om te ervaren. Het is ook precies wat de wereld nodig heeft om heel en harmonieus te zijn. Het is ook wat anderen nodig hebben van jou, zodat ze hun eigen heelheid kunnen ervaren. Het Blauwe Storm levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij afstemt op heelheid.

Dertien dagen lang bevinden we ons in het Blauwe Storm levenspad. Je kunt nogal worden meegesleurd in heftige gebeurtenissen deze dagen. Dan is het belangrijk te weten dat je in het oog van de storm de stilte vindt. Dicht bij jezelf. Ik geef je graag een paar tips om daar te komen.


Tip 1: De krachtcirkel
Je kunt deze dagen zowel in je eigen storm als in die van een ander belanden. Leg de krachtcirkel neer van de 20 Maya wijsheid creatiekaarten (let op, werk in de juiste volgorde en tegen de klok in) en ga er een poosje in zitten of staan als jij het oog van de storm wilt vinden. De twintig zegels in een krachtcirkel hebben een harmoniserende en centrerende werking.
 
Tip 2: Adem
Word je overweldigd door emoties? Blijf in je centrum door je te concentreren op je ademhaling. Adem diep in en adem uit met een zucht. Zo’n diepe zucht heet niet voor niets een zucht van verlichting. Geef met je uitademing alles vrij wat je niet meer dient.
 
Tip 3: Mindset
Beschouw je storm als blokkade of als bevrijding? Vraag je af welke stap jij onlangs hebt genomen dat deze blokkade zich nu aandient. Realiseer je dat dit precies de blokkade is waar je onlangs overheen bent gestapt. Je hebt ‘m niet meer nodig en daarom is ie er nu: om hartelijk te bedanken en met eervol ontslag te sturen. Zeg dank je wel tegen je oude overtuigingen. Je kunt alles wat daaraan vastzit nu vrijgeven door het niet weg te drukken maar juist te verwelkomen. Wat jou niet meer dient kan jou nu loslaten.
 
Tip 4: Humor
In het Blauwe Storm levenspad staat Blauwe Aap op de toon van bestemming, toon 13. Humor is de manier om helemaal aanwezig te zijn en te genieten van het leven. Herman Finkers is geboren als Rode Slang toon 7 in het Blauwe Storm levenspad. Met zijn briljante lied ‘Daarboven in de Hemel’ zet Herman Finkers alle heersende overtuigingen over hemel en aarde keurig op een rij én op z’n kop. Finkers gebruikt de transformerende kracht van humor om illusies door te prikken en ons te helpen onszelf en het leven wat minder serieus te nemen.


Hier vind je alle 13 DNAfirmaties bij het Blauwe Storm levenspad. 

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda