blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

8 - 20 december 2014: Geel Zaad levenspad

Sinds 4 december bevinden we ons in de rechterhelft van de Tzolkin. Het Geel Zaad levenspad is het eerste volledige pad in dit deel van de kalender waarin we na twintig dagen hier-en-nu weer informatie uit de toekomst krijgen toegespeeld.

"Geel Zaad is het zaad dat in de aarde ligt tot het de juiste tijd is om te ontkiemen. Het wacht tot de omstandigheden precies goed zijn en als het zover is, gaat het groeien. Soms groeit het langzaam maar zeker, soms groeit het waar je bij staat. Dat verschilt naar gelang de aard van het gewas. Al het zaad heeft een uniek potentieel om uit te groeien tot iets geweldigs. Wat zaai jij? Heb je wel eens goed gekeken naar de bodem waarin je zaait? Is die bodem vruchtbaar genoeg? Wat voeg je zelf toe om ervoor te zorgen dat het de juiste voeding krijgt? Allemaal zaken om bij stil te staan als je ooit een overvloedige oogst wil binnenhalen." Uit 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspaden boek. Alle dertien zegel- en toon-combinaties van Het Geel Zaad levenspad worden in dit boek beschreven aan de hand van citaten uit 'Blijvend meer energie met de vijf elementen' van Jeanine Hofs die geboren is als Gele Ster toon 5 in dit levenspad.

Het Geel Zaad levenspad is een intens pad, met tien zwarte vakjes, poortdagen. Het zijn de dagen dat we extra ontvankelijk zijn voor energie uit de kosmos. Witte Tovenaar, de sjamaan die leeft vanuit zijn hart, in overeenstemming met de goddelijke wil staat in dit Geel Zaad levenspad op toon 11. Het is de toon van bevrijding. Pijn in ons hart zorgt ervoor dat we vanuit ons hoofd gaan leven en onze kracht uit ons ego moeten halen. Dit is de tijd om je hart te openen zodat de wonden die daar nog zitten kunnen helen. Hoe je dat doet, kun je leren van de wisdom keepers uit Peru. Vorige week heb ik de film over deze bijzondere sjamanen gezien. In hun traditie heb ik leren werken met energie en met de aarde, leren zorgen voor balans en leren leven vanuit mijn hart.

Ik ben nog nooit in Peru geweest en voel daartoe ook geen echte noodzaak, maar als ik de beelden zie van de prachtige bergen en de kleurige poncho’s word ik helemaal blij! Kijk maar naar de trailer onderaan deze pagina.

Deze film wil ik je van harte aanbevelen. Niet alleen omdat het indrukwekkend is om te zien hoe de wisdom keepers zich vol toewijding inzetten voor balans in de wereld. Het kijken van deze film is helend, werkt rechtstreeks in op je hart en ziel. Ik heb het zien gebeuren vorige week en zelf ook gevoeld. De film laat je zien wat de bedoeling is voor de toekomst die we hier en nu kunnen creëren. Hoe het werkt als je je hart opent en volgt wat je hart je ingeeft. Als je laat gebeuren wat de bedoeling is en je er niet mee bemoeit. Bekijk de trailer en als die je raakt, neem dan zeker de tijd om de hele film te bekijken.

Meer uitleg over het Geel Zaad levenspad vind je hier. De collage is gemaakt door Geertje Mol en afkomstig uit ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek.’

Tekst: Elvira van Rijn


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda